Sünnetçioğlu’nun ilçe ziyaretleri devam ediyor

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dt. Şebnem Kartal ve Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Fatih Taman ile beraber Van’ın Özalp ilçe

SAĞLIK 13.01.2020 14:27:20 0
Sünnetçioğlu’nun ilçe ziyaretleri devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla bu haftaki ilçe ziyaretini Özalp ilçesinde gerçekleştirdi. İlçede bir dizi ziyarette bulunan Sünnetçioğlu, Özalp Devlet Hastanesi ve Aile Sağlık Merkezlerini gezerek İdarecilerinden bilgi alarak personel ve hastalar ile sohbet etti.

   Polikliniklerde ve Acil Servis'te karşılaştığı hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Doç. Dr. Sünnetçioğlu, hastalar ve personel ile sohbet etti.

    Özalp Devlet Hastanesi’nde tedavileri yatarak devam eden hastaları da ziyaret ederek acil şifalar dileyen Sünnetçioğlu, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve personelin fikirlerini aldı ve isteklerini dinledi. Hasta yakınlarıyla sohbet eden Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu, hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini de sordu.

   İl Sağlık Müdürü Sünnetçioğlu, “Başkanlarımız ile beraber ilçelerimizi ziyaret ederek hasta ve çalışan memnuniyetini yerinde görerek. İlçelerimizde de hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Memnuniyete de çok önem veriyoruz. Bu kapsamda personelimiz ve vatandaşlarla diyaloğumuzu geliştirerek, onların sorun ve taleplerini gidermeye çalışıyoruz” dedi.

  Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Özalp İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik’i de makamında ziyaret ederek buradan ayrıldı.

    Sünnetçioğlu daha sonra Erçek Aile Sağlık Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.