Sağlık çalışanlarının ‘Tıp Bayramı’ kutlandı

Van Büyükşehir Belediyesi, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ nedeniyle sağlık çalışanlarına çiçek fidesi takdim ederek günlerini kutladı.

SAĞLIK 14.03.2021 15:39:20 0
Sağlık çalışanlarının ‘Tıp Bayramı’ kutlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, koronavirüs salgını ile mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı. Bu kapsamda Van İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı personelini ziyaret eden Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Furkan Gümüş'e ve sağlık çalışanlarına çiçek fidesi hediye etti. 
Van geneli Covid-19 test sonuçlarının çıktığı Van İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı laboratuvarının çalışanlarına tek tek çiçek fidesi dağıtan Daire Başkanı Selma Biçek , “Bir yılı aşkın süredir, içinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi sürecinde büyük emek sarf eden sağlık çalışanlarına üstün gayretleri için teşekkür ediyoruz.  Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı olarak özellikle kadın sağlıkçıların her zaman yanındayız. Bugün de onların çalışmalarını ve onları görmek için buraya geldik. 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum, önümüzdeki süreç için kendilerine kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.