Fahrettin Koca'dan koronavirüs ile ilgili yeni çağrı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 21:00'da tüm Türkiye'de alkışlarla sağlık çalışanlarına destek verilmesiyle ilgili olarak "Sağ ol Türkiye. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! Üst

SAĞLIK 19.03.2020 23:18:31 0
Fahrettin Koca'dan koronavirüs ile ilgili yeni çağrı!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 21:00'da tüm Türkiye'de alkışlarla sağlık çalışanlarına destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Koronavirüs ile en ön safta savaşan sağlık çalışanlarına destek vermek amacı ile saat 21:00'da alkışlı destek etkinliği gerçekleştirildi.

Özellikle sosyal medyadan organize olan her şehirden binlerce insan saat 21:00'da balkon ve pencerelere çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada vatandaşlara teşekkür ederken, etkinliğin üst, üste 3 gün devam etmesi çağrısı yaptı.

Bakan Koca; ''SAAT 21.00 ALKIŞI İÇİN SAĞ OL TÜRKİYE! Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun. Özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM!'' ifadelerini kullandı.