Dr. Erbakan, Vangölü TV’de üç ayaklı pandemi sürecinden bahsetti

Dr. Erbakan, aşı ve PCR testi zorunluluğu olmamalı

SAĞLIK 30.09.2021 11:44:59 0
Dr. Erbakan, Vangölü TV’de üç ayaklı pandemi sürecinden bahsetti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Vangölü TV’de yayınlanan Sahipsiz Mikrofon Programında Baki Karaca’nın konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan iklim anlaşmalarının tehlikesinden söz etti.

Programda yaptığı açıklamada gıda güvenliğine dikkat çeken Dr. Erbakan, “Metan gazı yaydıkları sebebiyle bazı hayvanları katledecekler. Laboratuvarda üretilen suni etleri verecekler. Yapay etin ayrı bir ifsad hareketi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca iklim anlaşması ile ilgili çeşitli tuzaklar olduğunu düşünüyor ve yetkililerin dikkatli okuması konusunda uyarıyorum. Aşı olmayanları PCR testleriyle aşıya zorlamamak gerekiyor. Bir insanın kanser tedavisini bile reddetme hakkı var. Yeri gelince LGBT’ye kişisel görüş diyorsunuz. biri LGBT’lileri üniversiteye, otobüse almıyoruz dese büyük olay olur. Aşı yapmayan da bedenine dokundurmak istemiyor.” dedi.

Dr. Erbakan Programda yaptığı açıklamada; ”Bu pandemi işi hükümetin mazereti. Pandemi 1.5 senedir var ve siz 19 yıldır varsınız. Pandemi gelene kadar faiz ödemediniz mi borçlanmadınız mı? Pandemi yargısal, finansal ve marketsel darbedir. Aşıyı savunan ve savunmayan olarak iki grup var. Hükümetin şunu yapması lazım; aşıya karşı olan bilim adamları ‘Biz bütün iddialarımızı bir masanın üzerine koyalım, diğer taraf da gelsin, 83 milyon da dinlesin kim mantıklı kim doğru söylüyor baksınlar.’ Hükümet DSÖ ve bir avuç bilim adamının söylediklerini dinliyor. Nobel ödüllü insanlar virüs yayıldıktan sonra aşılama yapılmaz ve bu virüsten kurtulamayız, sürü bağışıklığı gerektiriyor diyor. mRNA aşısı tehlikeli bir aşı. Daha önce hayvanlar üzerinde test edilmiş ve ölümle sonuçlanmış. Yan etkileri ve sonuçları belli olmayan aşılar. Bu aşının çok ciddi yan etkilere sebep olduğu bellidir. Pfizerin kendi sayfasında da bunlar belirtiliyor. 100-200 yıllık tıp bilgisi birden bire değişiyor.” diyerek, mevcut iktidarın karşıt veri ve iddialara saygı duymasının gerektiğine vurgu yaptı.

Kaynak : Vangölü TV