Dilipak'ın sözleri etkili mi oldu? Bomba anket: İşte koronavirüs aşısı yaptırmak istemeyenlerin oranı!

İstanbul Ekonomi Araştırma tarafından yapılan araştırmayakatılanların yüzde 44,2'si "Koronavirüs'ün aşısı bulunsaydı yaptırır mıydınız?" sorusuna 'Hayır' cevabını verdi.

SAĞLIK 13.03.2020 21:26:40 0
Dilipak'ın sözleri etkili mi oldu? Bomba anket: İşte koronavirüs aşısı yaptırmak istemeyenlerin oranı!
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul Ekonomi Araştırma tarafından yapılan araştırmayakatılanların yüzde 44.2'si "Koronavirüs'ün aşısı bulunsaydı yaptırır mıydınız?" sorusuna 'Hayır' yanıtını verdi.

İstanbul Ekonomi Araştırma, Çin'in Vuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'den de 2 kişiye bulaşan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak bir anket yaptı. Anket, Türkiye çapında 12 ilde 1537 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Katılımcıların yüzde 44,2'si aşı yaptırmayacağını söyledi

Araştırma kapsamında katılımcılara "Koronavirüsten korunmak için bir aşı olsa yaptırır mıydınız?" sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 44.2'si, bu soruya "Hayır" yanıtını verdi.

"Dilipak'ın sözlerinin karşılık bulmuş olabileceğini gösteriyor"

Şirketin Turkiyeraporu.com'da yayınladığı anket sonucunda bu durum şöyle değerlendirildi:

"Koronavirüsün gündemin büyük bölümünü meşgul ettiği şu günlerde katılımcıların yüzde 44.2’sinin aşı bulunması halinde bu aşıyı yaptırmayacağını söyledi. Virüsün en yüksek ölüm oranlarına yüksek yaş gruplarında rastlanmasının doğal bir sonucu olarak bu oran 65 yaş üstünde yüzde 36 seviyesine kadar geriledi. Öte yandan, 25-54 yaş arasındaki her iki katılımcıdan biri Korona virüsü için aşı yaptırmayacağını ifade etti. Bu durum, Abdurrahman Dilipak’ın Korona virüs aşısının kısırlaştırıcı etkisi bulunacağına yönelik ifadeleri, halkın bir bölümünde karşılık bulmuş olabileceğini gösterdi."

Dilipak ne demişti?

Dilipak'ın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Bakın birileri bugün bu Nazi hayalini hayata geçirmek için kollarını sıvamış durumda. Bu faşist bir plan. Bugün sahiplenir göründükleri gay ve lezbiyenleri işleri bittikten sonra “izale” etmenin planları da masalarında hazır ve onlar için sıradan ve kolay bir iş. Bunlar için kadın sadece insan çiftliklerinde kuluçka görevi yapan biyonik robotlar sanki. Ama tabii bunlara göre önce dünya nüfusunu büyük ölçüde azaltmak gerekiyor. Bunun en kansız ve trajik olmayan şekli ise aileyi ifsat ve kısırlaştırma! Yapmak istedikleri bu. Belki yarın Korona’nın aşısı, ilacı diye sunacakları şeye kısırlaştırıcı bir şeyler de katacaklardır. Bu arada mikrop para ile de geçebiliyormuş ya, o zaman o zaman yaşasın Bitcoin. Bir taşla birkaç kuş birden vurmak lazım. Sahi bu mikrop en çok nerelerde yayılıyor. Çin’in hemen yanı başındaki Hindistan’da değil de İran’da mesela. Avrupa’da İtalya’da, Fransa da! Bu mikrop aynı zamanda kimin siyasi emellerine hizmet ediyor aceba!? Bir endişe de şu: Suudiler Mekke ve Medine’yi ziyarete kapattı. Ya aynı gerekçe ile İsrail de kapatırsa! Eşzamanlı Kıyamet ve Doğuş kiliselerine de bakmak gerek. Zorunlu ise kapatma süresince burada İslam ve Hristiyan dünyasından mutlaka daimi gözlemciler bulundurulmalı!