Başkan Say, başarılı öğrencilere tablet dağıttı

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, ilçede maddi durumu iyi olmayan fakat derslerinde başarı elde eden son sınıf öğrencisi üniversite adaylarına şimdi de tablet dağıttı.

SAĞLIK 21.05.2020 13:36:50 0
Başkan Say, başarılı öğrencilere tablet dağıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Başkan İsmail Say, geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ilçe sınırları içerisindeki liselerde okuyan 2 bin 100 üniversite adayına 16 bin 500 adet kaynak kitap dağıtmıştı.

YKS’ye hazırlanan öğrencilere her anlamda desteklerini sürdüren Başkan Say, bu kez ise maddi durumu düşük olan ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere tablet desteği sundu.

   Derslerinde başarı elde eden öğrencileri Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile belirleyen Başkan Say, ev ev gezerek öğrencilere tabletlerini dağıttı. Gerek hayırsever vatandaşlar, gerekse de Başkan Say’ın destekleriyle toplanan tabletler öğrencilere verildi.

    Kampanyaya hayırseverlerden destek yağdı

            Tabletlerin dağıtımı sonrası gazetecilere konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sosyal medya aracılığı ile öğrencilerden gelen ihtiyaca yönelik talepler doğrultusunda kampanya başlattıklarını belirtti.

     O kampanya kapsamında tabletlerin dağıtımını gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Say, “Sembolik olarak bugün 3 öğrencimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte tabletlerini verdik. Özellikle başarılı olan fakat maddi imkanı olmayan lise son sınıfta olup üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize katkıda bulunduk. Böylesi bir kampanya da çağrımıza uyarak bizlere tablet gönderen bütün hayırsever ve işadamlarımıza da tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah çocuklarımız da, öncesinden vermiş olduğumuz kaynaklar ve bu hafta dağıttığımız tabletler aracılığıyla başarılı sonuçlar alırlar. Ben şimdiden tüm öğrencilerimize YKS’de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

     “Başkan Say, eğitim çıtasını için çaba sarf ediyor”

             Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin de her zaman öğrencilerin başarıları için eğitim camiasının yanında yer alan ve eğitimde iyi başarı elde edilmesi için çabalayan Başkan Say’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Eğitim öğretim yılının başlangıcından bu yana okulların tadilatı için her türlü desteği sunan Başkan Say’ın böylesi zor süreçte de öğrenciler için ciddi katkılar sunduğunu kaydetti.

                Kendilerine sunulan desteklerde dolayı Başkan İsmail Say’a teşekkür eden öğrenciler ise başarı sözü verirken, velileri ise böylesi süreçlerde sunulan desteklerin takdire şayan olduğunu kaydederek, Başkan Say’a şükranlarını sundular.