Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Yeni vakalar var

Türkiye'deki koronavirüs vakalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayısının 18'e yükseldiğini belirtti.

SAĞLIK 16.03.2020 11:01:59 0
Bakan Koca'dan koronavirüs açıklaması: Yeni vakalar var
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle ilgili  Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  "Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir." ifadelerini kullandı.

Vaka sayısı 18'e yükseldi

Bakan Koca toplam vaka sayısının 18 olduğunu belirterek, "Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir" dedi.

Dr. Fahrettin Koca@drfahrettinkoca

Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir.

123 B

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

31,1 B kişi bunun hakkında konuşuyor

Dr. Fahrettin Koca@drfahrettinkoca

Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur. Avrupa ülkelerinden gelmiş yedi, Amerika’dan gelmiş üç vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir.

96,1 B

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

22,1 B kişi bunun hakkında konuşuyor