Erdoğan uçaktan aradı! Milletvekillerine talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye gidişi esnasında uçaktan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'u arayarak “Milletvekilleri illerinde daha sıkı çalışsın” talimatını verdi.

POLİTİKA 14.11.2019 14:01:13 0
Erdoğan uçaktan aradı! Milletvekillerine talimat
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşme için ABD’ye gidişi sırasında uçakta Kurtulmuş’u arayarak, AK Partili milletvekilleri ile istişare toplantısı yapmasını istedi. AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekilleri ile buluşan Kurtulmuş, Erdoğan’ın talimatlarını aktardı.

‘Küskünleri davet edin’

Kurtulmuş, “Bölgelerinize gittiğinizde yapacağınız çalışmaları parti çalışması gibi yapmayın, daha sıcak ve doğal ortamlar oluşturun. İllerinizde daha çok zaman harcayın. Ankara’da, İstanbul’da vakit geçirmeyin. Teşkilatta emeği geçen kişilerle gönüldaş olun. Hafta içi üç gün Meclis’te kalın, diğer günlerde ise mutlaka il ziyaretleri yapın ve bu şekilde parti ve Meclis ayağını güçlendirin. Resmi toplantılar yapıp dönenler oluyor. Resmi değil gayriresmi toplantılar yapalım. Herkes ile görüşülüp, herkesin fikri alınsın” dedi.