Vali Bilmez'den, bayram ziyaretleri...

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

KÜLTÜR 24.05.2020 22:08:34 0
Vali Bilmez'den, bayram ziyaretleri...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vali Bilmez, Ramazan Bayramı’nın ilk ziyaretini İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne gerçekleştirdi.

   Vali Bilmez, burada bayramını kutladığı polislere, koronavirüs pandemisi tedbirleri kapsamında yaptıkları fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

   Vali Bilmez, beraberindekilerle birlikte daha sonra Pkk’lı teröristler tarafından 2017 yılında şehit edilen Ak Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Ahi’nin Boğazkesen Mahallesindeki evini ziyaret ederek aileye başsağlığı diledi.

   Buradan şehit Ahi’nin mezarını ziyaret eden Vali Bilmez, dua okuyup mezara karanfil bıraktı.

   Vali Bilmez daha sonra, 10 Ekim 2016’da Aşağı Mollahasan Mahallesinde Pkk’lı teröristler tarafından şehit edilen Ak Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu’nun mezarını ziyaret ederek dua okuyup karanfil bıraktı.

   Bayram ziyaretleri kapsamında Vali Bilmez ve beraberindekiler, 14 Mayıs 2020 günü pandemi tedbirleri nedeniyle karantinaya alınan Özalp İlçesi Eğribelen Mahallesine Vefa Sosyal Destek Grubu olarak gidip yardım dağıttıktan sonra ilçeye dönerken Pkk‘lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit edilen Yıldırım Demir’in ailesini ziyeret etti.

   Aileye başsağlığı dileyen Vali Bilmez, buradan şehit Demir’in mezarını ziyaret ederek dua okuyup karanfil bıraktı.

   Vali Bilmez, Özalp İlçesindeki son ziyaretini 14 Mayıs 2020 günü pandemi tedbirleri nedeniyle karantinaya alınan Özalp İlçesi Eğribelen Mahallesine Vefa Sosyal Destek Grubu olarak gidip yardım dağıttıktan sonra ilçeye dönerken Pkk‘lı teröristlerin silahlı saldırısında yaralanan Taner Temizel’in evine gerçekleştirdi.

   Burada Temizel’e acil şifalar dileyen ve bayramını kutlayan Vali Bilmez, Özap programını tamamladı.

   Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ziyaretler kapsamında Ramazan Bayramında da mesaiye devam eden güvenlik güçleri ve karakolları da ziyeret etti.

   Özalp İlçesi girişindeki polis noktasını ziyaret eden Vali Bilmez, polislerin bayramını kutladıktan sonra Tuşba İlçesi Ercek Jandarma Karakoluna geçti.

   Karakolda karşılama mangasını selamlayan Vali Bilmez, askerlerin bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti.

   Karakol ziyareti sonrası Van-Özalp karayolu üzerindeki jandarma ve polis ortak uygulama noktası, oradan da Van-Erciş karayolundaki uygulama noktasına geçen Vali Bilmez, Tuşba İlçesindeki Sanayi karakolunu da ziyeret edip güvenlik güçleriyle bayramlaştıktan sonra bayramın ilk günkü programını tamamladı.

   Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e bayram ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ da eşlik etti.