TAŞTAN HAYATINI ANLATTI..

YAŞAMINDAN KESİTLER NELER VAR NELER…!

KÜLTÜR 28.05.2020 00:32:42 0
TAŞTAN HAYATINI ANLATTI..
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı ilinde doğan yıllardır Van 100 yıl üniversitesinde çeşitli görevlerde bulunan Prof. Dr. Zeki Taştan

Ağrı da İz Bırakanlar Programının İlk Konuğu oldu.

Hayatı ve ailesi ile ilgili soruları cevaplayan Taştan çocukluktan bugüne nasıl geldiğini hayatının ceremesini ve zorluklarını anlattı.

Duygusal kişiliği ile bilinen Taştan hayatta yaşadıklarını anlatırken zaman zaman gözlerinin dolduğu gözlendi.

Van’da kendisini yakından tanıyanlar tarafından önemli bir değer olarak bilinen ve bilgeliği ile topluma fikirler katan, özellikle gençliğe yönelik fikirleri ile ön plana çıkan Taştan, Van’da kültür ve turizm müdürlüğü yaptığı dönemde başarılarından dolayı yılın en başarılı bürokratı seçilmişti.

Sosyal ve kültürel etkinliklerde ülkenin değerlerine değer katmasıyla bilinen Taştan, yaptığı TV programlarında izlenme rekorları kıran etkili bir isim.

Hünerleri ile çok yönlü biri olan ve beyefendi kişiliği ile tanınan Prof. Dr. Zeki Taştan gibi değerlerin önümüzdeki süreçte ülkenin önemli yerlerinde görev yapması bekleniyor.

Çalışmalarında ve sunumlarında kullandığı edebi dil ve üslubu ile herkesin beğenisini kazanan Taştan, yapıcı ve kaynaştırıcı özelliği ve düşünceleri ile de dikkat çeken bir isim... İşte  Prof. Dr. Zeki Taştan’ın sorulara verdiği cevaplarla kendi dilinden yaşam öyküsü…!