Şişli Öğretmenevi’nde şiir-müzik dinletisi

Van’ın iki öğretmenevinden biri olan Şişli Öğretmenevi’nde şiir ve müzik dinletisi gerçekleşti. Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu tarafından gerçekleşen programda davetliler unutulmaz dakikalar yaşadı.

KÜLTÜR 10.06.2019 19:02:07 0
Şişli Öğretmenevi’nde şiir-müzik dinletisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu tarafından Şişli Öğretmenevi’nde şiir-müzik dinletisi organize edildi.
Söz konusu programda, Aşık Mehmet Çağlari, Ozan Yusuf Sahik ve Nurhan Atmaca okudukları eserlerle davetlileri zaman zaman hüzünlendirdi, zaman zaman eğlendirdi.


         Van Sanat ve Edebiyat Topluluğu (VANSET) Başkanı Orhan Demirtaş ve şairler; Muhsin Öztopçu, Mustafa Işık, Ercan Ulutaş, Memduh Beyazıt ve Şevket Sulhan ise okudukları şiirlerle dinleyenleri hüzünlendirdi.


          Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan VANSET Başkanı Orhan Demirtaş, amaçlarının kültür sanat faaliyetlerini sürdürmek olduğunu belirterek, “Bizler fırsat buldukça farklı zamanlarda,farklı mekanlarda üyelerimiz ile birlikte bir araya gelerek sanatsal programlar yapmaya, edebi çalışmalar icra etmeye ve kültürel faaliyetleri sürdürmeye gayret etmekteyiz. Istedik ki, bugün de Van'ın hem merkezi bakımından hem de tesis bakımından son derece nezih ve hizmet olarak en kaliteli hizmeti sunan aynı zamanda halka açık olan Şişli Öğretmen Evindeki kapalı çardakta özel bir gece düzenledik. Gecenin sonunda gördük ki çok isabetli bir karar vermişiz. Çünkü gerek VANSET üyeleri gerekse aramızdaki misafirler son derece mutlu ve keyifli ayrıldılar. Bu noktada hizmette kusur etmeyen Şişli Öğretmen Evindeki personellere çok teşekkür ederim. Ancak özellikle sanatsal ve kültürel faaliyetlerimiz noktasında her zamanki gibi yanımızda olan Şişli Öğretmen Evi Müdürü Mesut Kancura 'ya şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
Demirtaş, hizmet kalitesinden dolayı öğretmenevi yöneticilerine de teşekkürlerini iletti.Van Bölge Gazetesi