Sıra gecesi programları başladı

Yaklaşık 20 yıl Gaziantep’te yaşadıktan sonra memleketine dönmeye karar veren iş insanı Çetin Gülmez, Van’ın İki Nisan Caddesinde yaklaşık 3 yıl önce açmış olduğu Kelebek Gaziantep Mutafağında, müşterilerine yeni bir hizmet ver

KÜLTÜR 22.07.2019 10:42:28 0
Sıra gecesi programları başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

3 yıl önce Van’a gelerek gıda sektöründe Van halkına hizmet vermeye başlayan Çetin Gülmez, Gaziantep Mutfağının yanı sıra bölgenin kültürünü yansıtan yemek çeşitlerini de müşterilere sunduklarını ve bu anlamda çok olumlu tepkilerle karşılaştıklarını söyledi. Gülmez: “İşlerimize ek olarak yine Temmuz ayı içerisinde Van Kahvaltısı sunmaya da başladık. Şimdi de sıra gecesi programı düzenleyerek  bu anlamda Van halkına yeni bir hizmet vermeyi amaçladık”dedi.
İki Nisan Caddesi üzerinde kurulan ve Güneydoğu bölgesine ait lezzetlerin yer aldığı Gaziantep Mutfağında, sıra geceleri programı başladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan işletme sahibi Çetin Gülmez: “Geride bıraktığımız nisan ayı itibari ile Van’da 3’üncü senemize girmiş bulunuyoruz. Lokantamızı ilk açtığımız günden itibaren başta Gaziantep ve Van yemek çeşitleri olmak üzere bölgenin bir çok lezzetlerine yer vermeye çalıştık. Bu yönüyle gelen müşterilerimizden olumlu tepkiler de aldık. Biz de daha fazla ne yapabilirizin düşüncesiyle yeni bir hizmet daha sunmak amacıyla işlerimize ek olarak yine Temmuz ayı içerisinde ilk olarak Van Kahvaltısı sunmaya başladık. Şimdi de sıra gecesi programı düzenleyerek bu anlamda Van halkına hizmet vermeyi amaçladık. Zaten eğlence programı konusunda vatandaşlardan da zaman zaman bu tür istekler oluyordu. Biz de bu amaçla sıra gecesi programı düzenlemeyi uygun gördük ve yoğun ilgi üzerine bu projemizi hayata geçirdik. Van Kahvaltısının yanı sıra haftada bir gün Cuma akşamları sıra gecesi programımızın startını verdik ve ilk günden görüldüğü gibi oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bu durum da bizi ziyadesiyle memnun etti. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için şuan yaz sezonu olmasından dolayı 17 olan personel sayımızı ilerleyen dönemlerde 25’e yükseltmeyi planlıyoruz”dedi. 
 Özellikle sıra gecesi programıyla amaçlarının güneydoğu kültürünü Van’da sergilemek olduğunu ifade eden Gülmez; “Halkımızın isteği üzerine her Cuma akşamı burada fasıl keyfi sunacağız. Halkımız ailesi ya da arkadaşları ile birlikte bir yandan lezzetleri tadarken aynı zamanda fasıl müziğinin de keyfini çıkaracaklar. Halkımız gayet memnun, inşallah bundan sonra daha güzel olacaktır” İfadelerini kullandı. 
Kelebek Gaziantep Mutafağı’nda düzenlenen ve vatandaşların olumlu tepkisiyle karşılanan sıra gecesi programı  ile fasıl ekibinin seslendirdiği bölge ve yöreye ait türkülerle, lokantada bulunan müşteriler doyasıya eğlendi ve dans etti. Fasıl ile birlikte sunulan hizmetin her anlamda güzel olduğunu belirten müşteriler, yapılan hizmetten dolayı işletme sahibine teşekkür etti. 

Haber: M. Selim Kurt  

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi