Engelliler, Kolordu Komutanı Tümgeneral İlbaş ile görüştü

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü yöneticileri, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş’ı ziyaret ederek, yaşadıkları sorunları anlattı.

KÜLTÜR 17.02.2020 11:06:18 0
Engelliler, Kolordu Komutanı Tümgeneral İlbaş ile görüştü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Van’daki destek arayışlarını sürdürüyor.

Özellikle deplasman maçları için maddi olarak ciddi sıkıntılar yaşadıkları belirtilen engelliler, belediyeler başta olmak üzere birçok kurumu ziyaret ederek destek talebinde bulunuyor.
Bedensel engelliler bu kapsamda, önceki gün de Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili bilgi veren Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, hem kendilerinin, hem genel olarak Van’da bulunan engelli spor kulüplerinin yaşadıkları sorunları aktardıklarını söyledi.

SICAK KARŞILAMA
Kolordu Komutanı Tümgeneral İlbaş'ın kendilerini çok sıcak karşıladığını belirten Baykara, “Bizleri çok sıcak karşıladılar, kurum olarak destekler konusunda farklı bir konumda olduklarını ancak yine de her konuda engellilerin yanında olacaklarını söylediler, engelliler için ilerde güzel çalışmalar düşündüklerini ifade ettiler. Biz de gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ettik” diye konuştu. 
Haber: Adil Harmancı

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi