Edremit Gençlik Merkezi’nin sıra gecesine yoğun ilgi…

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Edremit Gençlik Merkezi ve Tuşba Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa olarak düzenlemiş oldukları “Tuşba’dan Edremit’e Bir Nefes Muhabbet” sıra gecesi ve müzik dinleti

KÜLTÜR 9.08.2019 11:09:38 0
Edremit Gençlik Merkezi’nin sıra gecesine yoğun ilgi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Edremit Gençlik Merkezi ve Tuşba Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa olarak önceki akşam, Edremit Kent Meydanında gençlik merkezi gönüllü genç üyeleri tarafından oluşturulan Sıra Gecesi ve Halkoyunları gösterisi vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü.

   Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Edremit Gençlik Merkezi bünyesine bağlı  Müzik Kulübü gençleri tarafından  ''Tuşba’dan Edremit’e Bir Nefes Muhabbet'' sıra gecesinde gençlerin seslendirdiği ve vatandaşlarında eşlik ettiği türküler herkese unutulmaz bir gece yaşattı.

    Edremit Kent Meydanında düzenlenen ''Tuşba’dan Edremit’e Bir Nefes Muhabbet'' programına kurum amirleri, Gençlik Merkezleri Şube Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürleri, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş ve genç katıldı. Gençlerin sıra gecesi tadında hazırlamış oldukları müzik dinletisine katılan misafirlere çiğ köfte ikram edildi. Çiğ köfte yiyerek türkü dinleyen davetliler söylenen türkülere ise uzun süre eşlik ettiler.

   Program daha sonra Gençlik Merkezleri Halkoyunları ekibinin gösterileri ile sona erdi.