Birlik Vakfı Van Şubesi, hastanede kütüphane oluşturdu

Okumanın medeniyet olduğu anlayışından hareket ile her dönem olduğu gibi, geleceğin teminatı, yarının güvencesi olan çocukları ve gençleri okumaya yönlendiren, onlara eğitim noktasında katkılar sunan Birlik Vakfı şimdi de hastanelerde

KÜLTÜR 26.12.2019 10:07:48 0
Birlik Vakfı Van Şubesi, hastanede kütüphane oluşturdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Genel Çocuk Polikliniğine Birlik Vakfı Van Şubesi Yerel Yönetimler Komisyon Başkanı Esra Erdenk tarafından organize edilen proje kapsamında oluşturulan kütüphanenin teslimi sırasında hazır bulunan, Birlik Vakfı Van Şube Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Ekin, Başkan Yardımcısı Tufan Tunç, Yönetim kurulu üyesi Dr. Öğretim elemanı Kemal Sarğın, Yerel Yönetimler komisyon Başkanı Esra Erdenk, Hanımlar komisyon Başkanı Pınar Gündoğdu ve Genç Birlik Başkanı Fatih Cengiz bey tarafından Hastane Başhekimi Dr. Öğretim üyesi Ümit Haluk İliklerden ve Hastane Başmüdürü Sefer Kuşan’a teslim edildi.

   Teslimde söz alan Ekin, "Toplum yararına olan bu vakıf, toplumda huzurun, birliğin sağlanmasında her zaman gayret edecektir.  Okumanın, bilginin ve kültür unsurunun tahammülde çok önemlidir. Vakıflar toplum malı olduğu gibi hastaneler de toplum malıdır. Bu sorumlulukla toplumun ihtiyaç duyduğu noktada her zaman hizmet etmeye ve destek vermeye gayret edeceğiz. Bu bakış açısı İle herkesin sahiplenmesi ve katkı sağlaması gerekir” dedi.

   Ekin "Birlikte Türkiye olmanın esası, birbirimizi anlamamız ve gayret göstermemizle olur. Bu noktada bizlere desteklereni esirgemeyen herkese  çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

  Hastane Başhekimi Ümit İliklerden ise, bu çalışmaların örnek olması temennisinde bulundu.