Kitap okuma yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Ortaokul ve Lise öğrencileri “Online Kitap Okuma Yarışmasında” dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İPEKYOLU 29.04.2021 17:56:44 0
Kitap okuma yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

 İpekyolu Belediyesi Toplantı ve Konferans Salonu’nda düzenlenen törene; İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmettin Akarslan, yarışma sorularını hazırlayan öğretmenler ve kazanan öğrenciler katıldı.
 OKUMAYI TEŞVİK EDEN BÖYLESİ YARIŞMALAR DEVAM EDECEK
 Kitap okuma yarışmasını düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve çalışanlarını tebrik eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, yarışmanın Lise ve Ortaokul kategorilerinde gerçekleştirildiğini belirterek, “Yaklaşık 1500 öğrencinin katılımıyla online kitap okuma yarışması düzenledik. Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katıldığı yarışmada dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Kitap okuma alışkanlığını teşvik etme amaçlı, böylesi yarışmalarımız devam edecek.” şeklinde ifade etti.
 KAZANAN ÖĞRENCİLERE TABLET VE KİTAP SETİ
 Ödül Töreninde yapılan konuşmaların ardından, yarışmanın kazananları tablet ve kitap setlerini, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın elinden aldı.
 Ödülleri kazanan Lise ve Ortaokul öğrencilerinden; 1. 2. ve 3.’üncüye tablet, 4. ve 5.’ye ise kitap seti hediye edildi.