Kaymakam Aslan'ın ziyaretleri sürüyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri sırasında Başkan V. Aslan’a belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

İPEKYOLU 12.11.2020 13:50:53 0
Kaymakam Aslan'ın ziyaretleri sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İlçe genelinde aile, esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan V. Aslan, belediyenin yaptığı çalışmaları da yerinde incelemeye ve denetlemeye devam ediyor. Aslan, ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Serhat Mahallesi Menekşe Sokaktaki yeni yol açma ve alt yapı çalışmalarını inceleyerek, birim çalışanlarından bilgi aldı. 
   Başkan V. Aslan daha sonra Selimbey Mahallesi’ndeki aileleri ziyaret ederek, ailelerin sorun, istek ve taleplerini dinledi, çocuklarla da yakından ilgilendi.  Aslan, son olarak Maraş Caddesi üzerinde bulunan Kent Park içinde inşa edilen Eğitim Köşkünde incelemelerde bulundu. Başkan V. Aslan, Park ve Bahçeler ile Plan ve Proje Müdürlüğü çalışanlardan bilgi alarak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
“YENİ YOLLAR, SOKAKLAR AÇIYORUZ”
   Belediye tarafından yapılan çalışmalarla İpekyolu’na değer kattıklarını kaydeden Belediye Başkan V. Sinan Aslan, “İlçemize, Van’ımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz birçok yerde yeni yol açtı. Memleketimizin en büyük sorunlarından biri trafik sorunu. Bu sorunu bir nebze olsun çözmek için yeni yollar, sokaklar açıyoruz.  Arkadaşlarımız yoğun şekilde çalışıyor, çalışma sezonunun bitmesine az bir zaman kaldı. Bu kalan süreyi de en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz.” dedi.