İpekyolu’nda, zabıtanın seyyar denetimi sürüyor

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda şehir merkezinde yol ve kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara yönelik müdahalede bulundu.

İPEKYOLU 16.12.2019 18:04:14 0
İpekyolu’nda, zabıtanın seyyar denetimi sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Yayaların, araçların yol ve kaldırımların, hatta dükkanlarının önünü işgal eden esnafların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını yürüten ekipler söz konusu güzergahlarda daha önce uyarılarda bulunmuştu.

            Zabıta ekiplerinin uyarı ve ikazlarına uymayan PTT Caddesi, Eski Özalp Garajı, Ordu Caddesi, Yüzbaşıoğlu Caddesi ve özellikle vatandaşların çok sık uğrak yerlerinden olan Sanat Sokağı üzerinde faaliyet gösteren seyyar satıcılara yönelik ekiplerimiz müdahalede bulunarak, araba ve eşyalarına el koydu.

            İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, asıl amaçlarının esnaflarımızın haksız rekabete uğramalarını önleyerek, vatandaşların ve esnafın huzur ve güvenliği için her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmakla sorumlu olduklarını vurgulayarak, müdahalelerine devam edeceklerini bildirdi.