İpekyolu’nda muhtarlar toplantısı yapıldı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçede görev yapan 50 mahalle muhtarı ile konferans salonunda bir toplantı düzenledi.

İPEKYOLU 5.12.2019 15:14:29 0
İpekyolu’nda muhtarlar toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Toplantıya Başkan Vekili Sinan Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı ve il Defterdarı Murtaza Kamar ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Mahalle muhtarlarıyla tek tek tanışan öneri ve talepleri dinleyen ayrıca görüş alışverişinde bulunan Başkan Vekili Aslan, konuşmasına şöyle devam etti “Göreve daha yeni başladık. Tüm çalışma ekibi arkadaşlarımla ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri, imkanlarımız doğrultusunda yapmaya gayret göstereceğiz. Her zaman ifade ettiğim gibi İpekyolu ilçemizi her anlamda daha yaşanabilir güzel bir merkez haline getirmeyi hedeflemekteyiz. Bu bağlamda muhtarlarımızın da kendi mahalleleriyle ilgili öneri ve taleplerini ilk etapta Muhtarlıklar Müdürlüğü üzerinden çözmeye çalışacağız. Bu tür toplantıları zaman zaman yapmayı planlıyoruz. Hem kaymakamlık hem de Belediye kaynaklarını etkin ve yerinde kullanarak, ilçemize hizmet vermeye azami gayret gösteriyoruz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Program verilen çay ve pasta ikramının ardından sona erdi.