Fen İşleri Müdürlüğü’nün Yol yapım ve yeni yol açma çalışmalarında bu seferki durak; Şerefiye Mahallesi oldu.
YENİ YOLLAR İPEKYOLU’NA DEĞER KATACAK
Açılan yeni yollar ve sokaklarla İpekyolu’na değer katan İpekyolu Belediyesi, yol açma çalışmalarına Muhtarlar başta olmak üzere, vatandaşları dâhil ederek devam ediyor. Yol açma çalışmalarının bu sefer ki durağı Şerefiye Mahallesi oldu. Fen İşleri Müdürlüğü, Şerefiye Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi, Ordu Caddesi, DSİ Şubesi arkası ve Belediyeye ait İpek Park alanlarında 6 adet yeni yol açma çalışmasının startını verdi. Çalışmaların tamamlanması ile söz konusu Cadde ve Sokaklar üzerinde ikamet eden Mahalle sakinlerinin, 60-70 yıllık yol sorunları da çözüme kavuşturulmuş olunacak.
ASLAN’DAN ÇALIŞMALARIN KISA SÜREDE TAMAMLANMASI TALİMATI...
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Şerefiye Mahallesinde başlatılan yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Aslan, yetkililere yol açma çalışmasının kısa sürede çözülmesi talimatını vererek, imar sıkıntısı olmayan yeni yol açma çalışmalarının da devam edeceği müjdesini verdi.
Yolu medeniyetle eşdeğer tutan İpekyolu Belediyesi, yol yapımına başlamadan önce vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alıyor. Muhtarlar ve vatandaşların görüş ve önerileri doğrultusunda, öncelik durumuna göre yol yapım çalışmalarına başlanıyor.
İpekyolu'nda alternatif yollar hizmete açılıyor
Van’da değişim ve dönüşümün adresi olan İpekyolu’nda yol yapım, yeni yol açma, bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Yol ve medeniyeti eşdeğer tutan İpekyolu Belediyesi, çalışmalarını her geçen gün bir adım öteye taşıyor.

YORUM EKLE
1
Başkan Sabırlı’dan Bakan Soylu'ya ziyaret
2
3 Nisan koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı...
3
VUR DEDİK DE HEMENCECİK ÖLDÜRDÜNÜZ!...
4
Van, vaka sayısı en düşük illerden biri...
5
Esnafa yeni destek müjdesi! Aylık 1.500 TL verilecek......
6
Yapılmayan konferansa 31 yıl hapis cezası
7
Darbe tehditli bildiri ile ilgili Başsavcılık harekete...
8
Darbe hasretiyle yanıp tutuşan 103 emekli Amiral'den...
9
Van Milletvekili Arvas ve Kaymakam Aslan esnafları...
10
Van’lı Aktivistler Nemrut Krater Gölü için Ankara’da
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
02:55

GÜNEŞ
04:40

ÖĞLE
12:09

İKİNDİ
16:02

AKŞAM
19:28

YATSI
21:05
SIRADAKİ HABER