İpekyolu Belediyesinden ‘Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası’

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde geçtiğimiz aylarda kurulan 12-16 yaş grubu Yıldız Erkekler Futbol Ligi kapsamında oynanan maçlar sona erdi.

İPEKYOLU 4.04.2021 20:08:13 0
İpekyolu Belediyesinden ‘Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası’
Tarih: 01.01.0001 00:00

İPEKYOLU BELEDİYESİ YILDIZ ERKEKLER FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Van 'ın İpekyolu Belediyesi ilçe sınırları içerisinde geçtiğimiz aylarda kurulan, 12-16 yaş grubu Yıldız erkekler futbol ligi sona erdi. Turnuva sonunda futbolculara ödüllerini, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan verdi.
Turnuvaya İlgi Büyüktü
İpekyolu Belediyesi'ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleltirilen turnuvaya 38 takımla başlandı. 12-16 yaş grubu gençlerin top koşturduğu turnuvaya ilgi büyüktü. 
Centilmenlik kazandı
Toplamda 38 takımın dahil olduğu ve Vali Ali Cevdet Bey Spor Kulübünün şampiyonluk kupasını kaldırdığı müsabakalar, centilmenlik havası içerisinde geçti. 
Takım Oyuncuları Ödüllerini Kaymakam ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan'ın Elinden Aldı
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, final maçı olması münasebetiyle bir araya geldiklerini belirterek; "Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum. Gerçekten hakettiler ve şampiyon oldular. İnşallah bundan sonra farklı kategorilerde ve yaş gruplarında, ilimiz merkezinde ligler düzenlenecek. Emeği geçen antrenör arkadaşlarımız, okullardaki öğretmen ve müdür arkadaşlarımız, Gençlik ve Spor Müdürümüz ve Genlik ve Spor Müdürlüğü tüm çalışanları ile sorumlu tüm arkadaşlara teşekkür ediyor, tüm takımları tebrik ediyorum." dedi. Konuşma sonrası 1. 2. ve 3. olan takım oyuncularına ödüllerini Başkan V. Sinan Aslan verdi.
Turnuva Sonuçları Şu Şekilde Gerçekleşti :
1.Takım  : Vali Ali Cevdet Bey Futbol Kulübü 
2.Takım : Altın Ayaklar Futbol Kulübü
3.Takım : Van Gölü Spor Kulübü