İpekyolu Belediyesi’nde, kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı…

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının önderliğinde eş zamanlı olarak 81 ilde gerçekleştirilen 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı' toplantısı İpekyolu Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

İPEKYOLU 20.12.2019 16:18:16 0
İpekyolu Belediyesi’nde, kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe kamu kurum müdürleri katıldı.

      Toplantıda hayata geçirilen 2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı’nın etkin şekilde uygulanmasını sağlamaya ve bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesine yönelik konular masaya yatırıldı.

izmir escort

         Ayrıca Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Millî Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortak çalışması sonucu hazırlanan 2020-2021 yılları “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” ile belediyemize verilen görev ve sorumlulukların gecikmeksizin uygulamaya geçirilmesini ve yaşanan üzücü olayların tekrarlanmasının önlenmesi konuları ele alındı.

        İpekyolu’nda aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi için ilçe olarak kurum ve kuruluşlarla birlikte üzerlerine düşen görev ve sorumlulukları ivedilikle yerine getireceklerini kaydeden Başkan Vekili Aslan, sıfır tolerans ilkesiyle kadına yönelik şiddetle mücadele konusundaki çalışmaları en üst seviyede sürdürmekte kararlı olduklarını ifade etti.