İpek Park ihaleye çıktı

İpekyolu Belediyesi kentte yeşil alanların artırılması, vatandaşların aileleriyle güzel zaman geçirebileceği, kentin imajına renk katacak olan İpek Park’ı hayata geçiriyor. Ters ev, buz pisti, oyuncak müzesi, tematik oyun alanlarının y

İPEKYOLU 1.09.2020 19:28:28 0
İpek Park ihaleye çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 İpekyolu Belediyesi Şerefiye Mahallesi’nde 12000 metre kare alan üzerinde inşa edilecek olan İpek Park için ihaleye çıktı.

  21 Eylül’de ihalesi yapılacak olan İpek Park, 2021 yılında tamamlanarak Vanlıların hizmetine açılacak.

  12000 metre kare alan üzerinde inşa edilecek olan İpek Park 430 metre yürüyüş yoluna sahip olacak ve tamamen eğlence ve kültür merkezi olarak tasarlanacak.

  Şerefiye Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan İpek Park’ta ters ev, buz pisti, oyuncak müzesi, tematik oyun parkı gibi kentte ilk kez bulunacak yapıların yanında spor alanları, engelsiz kafe ile konsept fotoğraf çekim alanları da yer alacak.

  Çizgi film karakterine ait figürlerin yer alacağı İpek Park’ta, çocuklar burada hem oyun oynayacak hem de fotoğraf çekinebilecek. Vatandaşların daha iyi vakit geçirebilmesi için kamelya ve oturma alanları İpek Park’a yer alacak.

   21 Eylül’de ihalesi İpekyolu Belediyesi Hizmet Binası 7. Kat Toplantı salonunda yapılacak olan İpek Park’ın 300 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Van Bölge Gazetesi:Aslıhan Karakoç