Ergin: Erbakan demek, milli görüş demektir

Yeniden Refah Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Murat Ergin, Milli Görüşün Kurucusu Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ergin, “Erbakan demek, milli görüş demektir” ifadesini

İPEKYOLU 27.02.2022 14:28:30 0
Ergin: Erbakan demek, milli görüş demektir
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Merhum Erbakan’ın 27 Şubat 2011’te vefat ettiğini hatırlatan Ergin, “Hocamızın vefatının yıl dönümünde kendisini rahmetle minnetle anıyoruz. Milli görüşü, Milli kalkınmayı her alanda önemseyen, benimseyen ve yarınlarımıza taşımamız için bir Dava hareketine dönüştüren örnek kişiliği ile gurur duyuyoruz. Bizlere birincisi Milli görüş davasını, ikincisi de Kendi yolunda yürüyen, yetişen ve milli görüşün tek temsilcisi olan Dr. Fatih Erbakan hocamızı emanet bırakan merhum hocamızın emanetlerine sonuna kadar sahip çıkmak Yeniden Refah Partili dava erlerinin boynunun borcudur. Erbakan demek, Milli Görüş demektir. Milli Görüş demek, Erbakan demektir” dedi.

    Ergin, Merhum Erbakan döneminde yapılan çalışmalara da değinerek, “Birinci 40 yılda Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın 11 ay gibi kısa bir süre yaptığı Başbakanlık döneminde ağır sanayi hamleleri, işçi, memur, emekli ve asgari ücretliler için Refah projeleri ve Devrim niteliğindeki örnek çalışmaları tarihe altın harflerle geçmiştir. İkinci 40 yılda Dr. Fatih Erbakan hocamızın milli görüş, milli kalkınma ile İktidara gelmeden muhalefet olsun diye sorunları konuşan değil, özellikle Genel Başkan yardımcıları ve MKYK üyelerimiz ile sorunları tespit edip aynı zamanda da çözüm için hazırladıkları Milli Kaynak Paketleri kitapçığı, 81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi ve Kalkınan Türkiye Kitapçıkları ile iktidara geldiğimizde yol haritamızın hazır olması, Birinci 40 yılda Milli görüşün kurucusu hocamızın yaptığı tarihe geçen yatırımlar, İkinci 40 yılda da Milli görüşün tek temsilcisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın yapacağı hizmetlerin teminatıdır. İl ve İlçe teşkilatlarımızla yaptığımız saha çalışmalarımızda görüyoruz, duyuyoruz, şahit oluyoruz ki merhum Erbakan hocamıza yaptığı hizmetlerden dolayı dua eden, rahmetle yad eden milyonlarca gönüllülerinin olması bizleri gururlandırıyor. Bu duygularla bütün Milli görüş teşkilatları olarak Merhum Erbakan hocamızı vefatının yıl dönümünde rahmetle, minnetle, hürmetle, saygıyla anıyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.