Başkan Vekili Aslan, çalışmaları yerinde inceledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, kent merkezinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi, esnafı da ziyaret etti.

İPEKYOLU 3.09.2020 14:56:16 0
Başkan Vekili Aslan, çalışmaları yerinde inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

      İpekyolu Belediyesi yol yenileme ve yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

    Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda ilçeye bağlı merkez ve kırsal mahallelerde, ara sokak ve caddelerde sıcak asfalt serimi, asfalt yamalama, parke taşı ve kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

   Ekipler tarafından uzun süredir yolları bozuk ve deforme olan, kış aylarında ve yağışın yoğun olduğu dönemlerde zemini çöken Şerefiye Mahallesi, Santral 1 ve 3’üncü Sokak, Evin Sokak ve Ordu Çıkmazı Sokakta kilit taş döşeme çalışması ile kaldırım çalışması başlatıldı.

    “SOKAK ESNAFI İPEKYOLU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİ”

   İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından bilgi aldı. Başkan V. Aslan sokak esnaflarının misafiri oldu, yapılan çalışmalar ile ilgili esnafın görüş, öneri ve şikayetlerini dinledi. Sokak esnafı da çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, İpekyolu Belediyesi’ne ve Aslan’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.