Bakan Yardımcısı Erdil’den, İpekyolu Belediyesi’ne ziyaret…

İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’ı ziyaret etti.

İPEKYOLU 12.09.2020 11:12:57 0
Bakan Yardımcısı Erdil’den, İpekyolu Belediyesi’ne ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, ilk olarak Özalp ve Saray ilçelerinden bir takım ziyaretlerde bulundu. Bakan Yardımcısı Erdil daha sonra İpekyolu Belediyesi’ni ziyaret etti.

    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan ile Belediye Başkan Yardımcıları İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil’i İpekyolu Belediyesi girişinde karşıladı.

Ziyarete, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez de katıldı.

    “BAŞKAN VEKİLİ ASLAN, BİLGİLENDİRME SUNUMU YAPTI”

  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ziyarette Bakan Yardımcısı Erdil’e sunum yaparak İpekyolu hakkında bilgi verdi, İpekyolu Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı ve ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

   Belediyedeki toplantının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, Maraş Caddesi esnafını ziyaret etti, Bakan Yardımcısı Erdil, esnaflara bol kazanç dileklerinde bulundu.