Aydın, Yüzbaşıoğlu Caddesi esnafını ziyaret etti

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, hafta sonu mesaisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İPEKYOLU 21.02.2022 11:18:59 0
Aydın, Yüzbaşıoğlu Caddesi esnafını ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu kapsamda Yüzbaşıoğlu Caddesinde incelemelerde bulunan Aydın, burada ki esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Dile getirilen talepleri ilgili birim müdürüne talimat vererek bir an evvel çözülmesini isteyen Aydın, “Hemşehrilerimizin talep ve önerileri bizim için her zaman değerlidir” dedi.

 

Geçen yıl alt yapı çalışmaları tamamlanan ve asfalt serimi yapılan cadde ile ilgili esnaf ile ayaküstü sohbet eden Aydın, “Hemşehrilerimizin dilek ve taleplerini kendilerinden dinlemeye devam ediyoruz. Bu gün Yüzbaşıoğlu Caddesi esnafı ile bir araya gelerek, yapılan hizmetlerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere sık sık esnaf ziyareti yaparak, çalışmalarımızla ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Bu caddemizi de geçen yıl alt yapı çalışmalarını ve asfalt serimini yaparak hizmete açtık. İnşallah hemşehrilerimizle birlikte, ilçemiz için daha güzel çalışmalarda yine bir arada olacağız” diye konuştu.

Cadde sakinleri ve esnaflarda ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’a teşekkür ettiler.