Aydın: İnşallah gönüllere dokunacağız!

Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın, Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu ve belediyecilik yönünden ne gibi önemli işlere imza attığını herkesin çok iyi bildiğini söyleyerek, “Hizmet konusunda yaptıklarımızı söyle

İPEKYOLU 25.01.2019 18:05:52 0
Aydın: İnşallah gönüllere dokunacağız!
Tarih: 01.01.0001 00:00

       Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundular.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ile görüşen Aydın ve Yaviç, her seçmene ulaşmak için çalışacaklarını dile getirdi.


           YAVİÇ: “HER SEÇMENE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Seçime yaklaşık iki aylık bir zaman dilimi kaldığını belirten Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, “Seçim çalışmalarımız kapsamında basını, protokolü ve bazı STK’ları ziyaret ettik ve ediyoruz. Bundan sonraki süreçte halkımıza gideceğiz. Muhsin Aydın başkan adayımız ile birlikte özellikle dezavantajlı bölgeleri ziyaret edeceğiz. Her kapıyı çalıp, her elle tokalaşmak istiyoruz. İnşallah bu kez İpekyolu’nu ve Van’ı kazanacağız. O inancı taşıyoruz. Aynı şekilde azimli bir çaba göstereceğiz. Saygıdeğer rakiplerimiz var. HDP’ye oy veren insanların oylarına da talibiz” dedi.


         Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirten Yaviç, “Görevimiz gereği takım elbise giyip, kravat takıyoruz. Aslında bizler de birer vatandaşız. Uzaktan bakıldığında belki bizi ihtiyaç sahibi olmayan, parası bol kişiler sananlar olabilir. İnanın bizim de çevremizde işsiz insanlar var. Ama bunu herkes iyi biliyor ki Ak Parti olarak hizmet etmek için bu yola çıktık. Bizleri kovsalar da, taşlasalar da birçok vatandaşın evine gideceğiz, onları ikna etmek için gayret göstereceğiz. Adayımız da halkın bir parçası, biz de halkın bir parçasıyız. Bize taş atanlara çiçek atacağız inşallah” ifadelerini kullandı.


        AYDIN: “BU GÖREV BANA TEVDİ EDİLDİKTEN SONRA GÜZEL TEPKİLER ALDIM”
İpekyolu için Ak Parti’den 17 aday adayı olduğunu, ancak görevin kendisine tevdi edildiğini anlatan Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın ise, “İpekyolu için 17 değerli isim aday adayıydı. Bu görev Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel merkezin tercihi ile benden yana kullanıldı. 17 arkadaşımızın hepsi de bu göreve layıktı. Görevin bana verilmesinden sonra çok büyük bir ilgi gördüm, güzel tepkiler aldım” dedi.


          İpekyolu için güzel bir slogan oluşturduklarını söyleyen Aydın, “Bizler ‘Kardeşçe Yaşanılabilir Modern Bir İpekyolu’ sloganı kullanarak seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu işi başaracağız ve İpekyolu’nu kazanacağız” ifadelerini kullandı.
Ak Parti’nin hizmet belediyeciliği konusunda büyük aşamalar kat ettiğini vurgulayan Muhsin Aydın, “Ak Parti herkes biliyor ki güzel bir belediyecilik yapıyor. Bunun reklamını yapmanın da bir anlamı yok. Bizler bu seçimlerde gönüllere dokunacağız ve gönüllere girmek için gayret göstereceğiz” dedi.


        Aday adaylarını da ziyaret edeceklerini anlatan Aydın, “Aday adaylarımızın evlerine gideceğim ve onları tek tek ziyaret ederek herhangi bir küskünlüğe mahal vermemek için çalışacağız. Aynı zamanda seçmenlerin de evlerine gideceğiz. Gücümüz yettiğince gerek şehir merkezi, gerekse kırsalda çalınmadık kapı bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi