Yenitürk, Başkent'teki Vanlıları iftarda buluşturdu

Yenitürk, Başkent'teki Vanlıları iftarda buluşturdu

SİYASET 26.03.2024 12:05:00 0
Yenitürk, Başkent
Tarih: 26.03.2024 12:09

 

Vanlılar Ankara'da iftar sofrasında buluştu. 

Ankara'da Ramazan ayının manevi atmosferine özel bir buluşma gerçekleşti. Ankara Vanlılar Vakfı'nın organizasyonunda, başkentte yaşayan Vanlılar iftar sofrasında bir araya geldiler. Etkinliğe ev sahipliği yapan Vakfın Başkanı ve aynı zamanda iş insanı olan Servet Yenitürk, geleneksel hale getirdikleri iftar buluşmalarının önemine değindi.

BAŞKENTTE SİYASET VE İŞ DÜNYASI İFTAR SOFRASINDA BİR ARADA

Verilen iftar yemeği, politika ve iş dünyasını da bir araya getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, milletvekilleri, eski bakanlar, bürokratlar, iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra ünlü isimler ve Yenitürk'ün aile dostları etkinliğe katılım gösterdi. Katılımcılar, iftar sonrasında Ankara ve Türkiye'nin genel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

ANKARA'NIN SORNULARI VE PROJELER MASAYA YATIRILDI

İftar toplantısı, Ankara'nın sorunlarının ve beklentilerinin ele alındığı bir foruma dönüştü. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin karşı karşıya olduğu zorluklar ve geleceğe yönelik projeler konuşmacılar tarafından dile getirildi. Turgut Altınok, Ankara için planladığı vaatlerini paylaşarak, tüm Vanlı vatandaşlara selamlarını iletti.

VANLILAR VE AŞIK CELALİ'DEN ÖZEL TEŞEKKÜR

İftarın düzenlenmesini sağlayan Ankara Vanlılar Vakfı ve Servet Yenitürk'e katılımcılardan teşekkür yağdı. Ayrıca, geceye özel olarak katılarak bir şiir okuyan Aşık Celali'nin performansı da dikkat çekti.

ANKARA'DAKİ VANLILAR'DAN CUMHUR İTTİFAKI ADAYINA TAM DESTEK

Geceyi şereflendiren konuklar, iftar sonrasında Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok'a desteklerini ifade ettiler. İftar buluşması boyunca misafirleri kapıda karşılama ve uğurlama nezaketini gösteren Yenitürk, etkinliğin sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ile anlamlı bir sona ermesini sağladı. Bu özel akşam, Ankara'da yaşayan Vanlıların kültürel dayanışma ve kardeşlik bağlarını pekiştirdi.

 

İFTAR PROGRAMINA KİMLER KATILDI?

Ankara Vanlılar Vakfı Başkanı ve İş İnsanı Servet Yenitürk tarafından verilen iftara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Av. Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Ankara Milletvekili Kurtçan Çelebi, Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici, TBMM Eski Genel Sekreteri Sadettin Kalkan, Eski Van Milletvekillerinden Halil Kaya, Cüneyt Karabıyık, Yekta Haydaroğlu, Hacı Biner, TCDD Denizcilik Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Nihat Çelik, AK Parti Ankara İl Yönetiminden Eyüp Acar, Eski Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Av. Dr. Duhan Kalkan, Vanlı bürokratlar, iş insanları, STK temsilcileri, ulusal medya