Vesim Yaviç, AK Parti'den İpekyolu için adaylık başvurusunda bulundu

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’de aday adaylarının müracaatları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti’den İpekyolu Belediye Başkan Aday Adayı Olan Vesim Yaviç resmi başvurusunu yaptı.

İPEKYOLU 22.11.2023 22:24:00 0
Vesim Yaviç, AK Parti
Tarih: 22.11.2023 22:48 Güncelleme: 22.11.2023 22:56

AK Parti İpekyolu ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Vesim Yaviç siyasetin halka hizmet alanı olduğunu belirterek, "Kıymetli Vanlı hemşehrilerim İpekyolumuzun kadirşinas halkı, kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001 yılından bugüne 23 yıldır siyaset yaptığım Van Ak Parti ailesinin bir ferdi olarak İpekyolu İlçemizin Belediye Başkan Adaylığı için başvuruyorum.

Siyaset halka hizmet alanıdır,

Siyaset fedakarlık yeridir, gerektiğinde aileni, işini, yakınlarını, sağlığını halka feda edeceğin alandır.

Siyasetin; şan, şöhret ve servet için kulanılacak bir alan olmadığını tüm siyasi hayatımda sergiledim. Buna beraber siyasi alanda çalıştığım arkadaşlarımız şahittir.

Ülkemizin her alanda büyük bir kaos ve ekonomik bunalımın yaşandığı 90 lı yılların sonlarında bir umut ışığı gibi doğan ve 23 yıldır Ülkemizin her karış toprağında bir eser bırakan ülke  içinde vatandaşının huzur ve refahı için çalışan, dışarda itibar edinmemizi sağlayan Partimden ve özelde Van Ak Parti ailesinden hiç kopmadım, üç dönem ilçe başkanlığı bir dönem il başkanlığı olmak üzere  9 (Dokuz) yıl başkanlık yaptım.  Görev verdiler layıkıyla yapmaya çalıştım, iki kez Milletvekili adaylığı için başvurdum görev verilmedi; küsmedim, darılmadım dönüp adaylarımız kadar çaba sarf ettim. Hiçbir zaman siyasi görevlerimi halka hizmetin önüne koymadım.

Çıktığımız bu yolda hayır dualarınızı bekler, kamuoyuna saygıyla arz ederim" dedi.