VEDAŞ’ın sosyal sorumluluk projeleri sürüyor

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) köy ve mezra okullarında gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

SİYASET 12.12.2018 13:24:24 0
VEDAŞ’ın sosyal sorumluluk projeleri sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilere ayrı bir önem veren VEDAŞ, Van İli Başkale İlçesi Erek Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek okulun fiziki şartlarını güzelleştirdi.

   Arıza Bakım ve Onarım ekiplerinin gönüllü çalışmasıyla, okulun boya ve bazı tadilat işlerini yaptıklarını ifade eden VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram; “Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzünde tebessüm olabilmek VEDAŞ ailesi olarak bizlere büyük moral oluyor. Bizleri okullarında misafir eden öğretmenlerimize ve her biri gelecek için ayrı bir umut olan kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

    Kurumların, merkeze uzak köylerde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmesinin örnek bir davranış olduğunu ifade eden Okul Müdürü Yasemin Saydam ise; “Köyümüze kadar gelerek okulumuzun güzelleşmesine katkı sağlayan VEDAŞ ekibine teşekkür ederim.” dedi