Vanspor'un grubunda gol kralları belli oldu

Vanspor'un grubunda gol kralları belli oldu

VAN 8.05.2024 11:43:00 0
Vanspor
Tarih: 08.05.2024 11:49

Vanspor'un da mücadele ettiği 2. Lig Beyaz Grupta, sezonun tamamlanmasıyla birlikte, en fazla gol atan oyuncular da belli oldu. Esenler Erokspor'dan Alper Karaman ve Sertaç Çam'ın yanı sıra, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyüksek 14 golle zirvede yer alırken, Vanspor'da ise Harun Kavaklıdere ve Hasan Bilal'in ise 10'ar golü bulunuyor.

Vanspor'un grubunda 2023-2024 futbol sezonu geride kalırken, golcüler kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Normal sezonun tamamlandığı, Play-Off maçlarının ise önümüzdeki günlerde oynanacağı 2. Lig Beyaz Grupta, golcüler kıyasıya bir mücadele ortaya koydu.

Bu kapsamda Esenler Erokspor'dan Alper Karaman ve Sertaç Çam'ın yanı sıra, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyüksek 14 golle zirvede yer alırken, onları 1461 Trabzon FK'dan Batuhan Kör 13 golle takip etti.

Bursaspor'dan Çağatay Yılmaz, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Fuat Bavuk'ın 12 golü bulunurken, Vanspor'dan Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, 1461 Trabzon FK'dan Ali Han Tunçer, İlhan Depe, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Berk Ali Nizam, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan ise Erdem Onur Beytaş'ın ise 10'ar gol attı.

Nazilli Belediyespor'dan Ahmet Gökbayrak, Esenler Erokspor'dan Ali Yavuz Kol, Bucaspor'dan Erhan Çelenk, Kırşehir FSK'dan Fatih Üge ve Ankara Demirspor'dan Mustafa Fettahoğlu'nun 9'ar golü bulunurken, Diyarbekirspor'dan Arda Okan Kurtulan, Altınordu'dan Devrim Taşkaya, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Embiya Ayyıldız, Kırşehir FSK'dan Furkan Tütüncü, Zonguldak Kömürspor'dan Mehmet Gürkan Öztürk, Ankaraspor'dan Ömer Faruk Sezgin ve Utku Şen'in ise 8're gol kaydetti.

1461 Trabzon FK'dan Atabey Çiçek, GMG Kastamonuspor'dan Behlül Aydın, Zonguldak Kömürspor'dan Fatih Bektaş, Kırklarelispor'dan Furkan Fehmi Güneş, Esenler Erokspor'dan Furkan Yaman, Mustafa Pektemek, Adıyaman FK'dan Hüseyin Çakmak, Bucaspor'dan Ömer Şişmanoğlu, Nazilli Belediyespor'dan Salih Kavrazlı ve Diyarbekirspor'dan Yasin Dülger'in 7'şer golü bulunurken, Vanspor'dan Sinan Kurumuş, Esenler Erokspor'dan Abuzer Gaffar Toplu, Diyarbekirspor'dan Bünyamin Yürür, Kırklarelispor'dan Muammer Denizhan Taşkan, Afyonspor'dan Mustafa Erkasap, Altınordu'dan Onur Ramazan Toprak, Serik Belediyespor'dan ise Uğur Mustafa Türk 6'şar gol kaydetti.

Zonguldak Kömürspor'dan Hakan Çevik, Serhat Doğukan Taşdemir, Diyarbekirspor'dan Hasan Hüseyin Acar, Altınordu'dan İlkan Sever, Keni Var Uzun, Esenler Erokspor'dan Maksut Taşkıran, Bucaspor'dan Mehmet Sak, Sefa Yılmaz, Ankara Demirspor'dan Muhammed Mustafa Yıldırım, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Mutlu Güler, Yusuf Ali Özer Kırklarelispor'dan Okan Derici, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Onur Arı, Ankaraspor'dan Recep Taşbakır, Adıyaman FK'dan ise Yusuf Ensar Poyrazlı'nın 5'er golü bulunurken, Vanspor'dan Bahattin Berke Demircan, Muhammed Ali Doğan, Bucaspor'dan Arda Usluoğlu, Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Baran Sarka, Ankaraspor'dan Batuhan Kırdaroğlu, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Bilal Budak, Karacabey Belediyespor'dan Burak Aydın, 1461 Trabzon FK'dan Hakan Yeşil, Ankaraspor'dan Kaan Baysal, Serik Belediyespor'dan Mustafa Ethem Erboğa, Karacabey Belediyespor'dan Ömer Faruk Yücel, Esenler Erokspor'dan Serdar Cansu, Taygun Vurgun, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Tolunay Yurtseven, Bucaspor'dan Yasin Öztekin ve Zonguldak Kömürspor'dan Yusuf Buğra Koşal 4'der gol atmayı başardı.

Öte yandan Vanspor'da Ahmet Ülük, Burak Kavlak, Metincan Cici 3'er gol kaydederken, Erdem Seçgin, Furkan Saki ise 2'şer gol kaydetti.

Alpay Koçaklı, Kerem Çağatay, Nurullah Aslan 1'er gol katkısında bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ