Vanspor'lu Harun haftanın onbirinde...

Vanspor'lu Harun haftanın onbirinde...

25.04.2024 12:49:00 0
Vanspor
Tarih: 25.04.2024 12:51

 

Pazar günü deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 2-0 mağlup eden Vanspor'da, ikinci golü kaydeden ve takımının 3 puan almasında önemli bir katkısı olan Harun Kavaklıdere, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin on yedinci hafta maçında Pazar günü deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya geldi. 3. dakikada Burak Kavlak'ın golüyle 1-0 öne geçen Vanspor'da, 25. dakikada sahneye çıkan Harun Kavaklıdere takımının ikinci golünü kaydetti ve takımının 3 puan almasına katkı sundu.

İkinci devrede oynadığı 16 maçta, 13 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan ve bu periyotta 41 puan toplayan Vanspor, bu istikrarlı gidişatını Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında sürdürdü.

Son olarak Beyoğlu Yeni Çarşı maçıyla birlikte ligdeki 23. galibiyetini alan Vanspor, 75 puanla ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Ligde oynadığı 34 maçta 23 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Van temsilcisi, bu periyotta attığı 57 gole karşılık kalesinde 33 gol gördü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında üstün bir performans ortaya koyan ve takımının ikinci golünü kaydeden Harun Kavaklıdere de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Harun Kavaklıdere, Ankara Demirspor'dan Mustafa Yıldırım, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nden Fatih Üge, Afyonspor Kulübü'nden Mustafa Erkasap, Kerem Kaya, Karacabey Belediyespor'dan Ömer Faruk Yücel, Esenler Erokspor'dan Eşref Korkmazoğlu, Onur Özcan, Serdar Cansu, Serik Belediyespor'dan Ömer Faruk Yılmaz ve Altınordu'dan Serhat Öztaşdelen yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ