Vanspor’da kongre yapılacak mı, yoksa yasağa mı takılacak

Van Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantı ve festivalleri yasakladı. Dün yeterli çoğunluk sağlanmadığı için önümüzdeki Cumartesine ertelenen Vanspor’un kongresi bu yasaklardan dolayı yapılacak mı?

SAĞLIK 9.08.2020 14:40:44 0
Vanspor’da kongre yapılacak mı, yoksa yasağa mı takılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da son günlerde koronavirüs vakalarında artış görülürken, Van Valiliği bu kapsamda yeni kararlar almaya devam ediyor. Van Val Mehmet Emin Bilmez tarafından dün yapılan paylaşımda, Van’da koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantı ve festivaller yasaklandı. Bunun üzerine tüm gözler dün yapılması planlanan fakat delegelerin yeterli çoğunluğu sağlamamasından dolayı önümüzdeki Cumartesi gününe ertelenen Vanspor kongresine çevrildi. Van Valiliği’nin aldığı karar sonrası, Vanspor kongresinin yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

VANSPOR’A KAYYUM ATANIR MI?

Van Valiliği tarafından açıklanan yasak kararı sonrası Vanspor’da kongre yapılmaması halinde, kayyum atanır mı? Van Valiliği’nin aldığ yasak kararı tüm Vanlıları meraklandırdı. Dün çoğunluk sağlanmadığı için 15 Ağustos 2020 Cumartesi gününe ertelenen kongre, Van Valiliği tarafından alınan yasak kararı nedeniyle yapılamazsa ve kongre süreci tamamlanamadığı için Van'ın markası olan Vanspor'a kayyum atanır mı? Vanspor kongresi ve akıbeti Van’daki spor kamuoyunda meraka neden oldu. Kamuoyu bu konuda açıklama bekliyor.