Vanspor için son hafta, son şans

Vanspor için son hafta, son şans

VAN 29.04.2024 11:56:00 0
Vanspor için son hafta, son şans
Tarih: 29.04.2024 11:57

 

Ligde son haftaya girildi. Grup şampiyonunu Cumartesi oynanacak 2 karşılaşmanın sonuçları belirleyecek. Erokspor'un Serikspor'a mağlup olması Vanspor'u şampiyon eder, galibiyet veya beraberlikle şampiyon kendisi olur.

Öncellikle Ankara Demirspor karşısında bu sezonun en gollü galibiyetine imza atan ekibimizi kutluyoruz. Seyircisiz oynanan karşılaşmada gol olup yağan rakip fileleri 6 kez havalandıran ekibimizin bu güzel galibiyeti sevindirirken, İstanbul'dan oynanan Erokspor- Adıyamanspor maç sonucu ise gerçekten üzdü.

Şampiyonluğu ilgilendiren 2 karşılaşmada alınan sonuçlarla Lider Erokspor'u 2 puan farkla takip eden ekibimizin umutları son haftaya kalmış oldu. Ligin son haftasına girilirken, Play-Off’a kalan ve küme düşen takımlar belli olurken, grubun şampiyon takımını ise bu hafta sonu oynanacak 2 karşılaşmanın sonuçları belirleyecek.

Vanspor, küme düşmesi kesinleşen Bursaspor deplasmanına giderken, Lider Erokspor ise ligde kalmayı garantileyen, Serik Belediyespor deplasmanına gidecek.  Bu iki karşılaşma da iki takım açısından bence çokta zor olmayan maçlar.

Ama futbolda her zaman sürprizler yaşanmıştır. Son haftada da neden bir sürpriz yaşanmasın? Elbette Ligin son haftasında bir sürpriz yaşanır mı? Yaşanmaz mı? Bekleyip göreceğiz. Ama o sürpriz yaşanmasa bile Vanspor için kesinlikle her şey bitmiş olmayacaktır.

Çünkü ligi ikinci sırada tamamlamanın avantajı elinde olacak. Temsilcimiz Vanspor, Play-Off maçlarında avantajlı ve şansı bir konumda. Bu çok önemli. Ligde şansını birçok karşılaşmada değerlendirilemeyen temsilcimiz Vanspor, Play-Off'ta oynanacak 2 karşılaşmayı en güzel şekilde değerlendirilmesiyle inanıyorum ki bu kent bir üst lige merhaba diyecektir.

Tekrar ekibimizi Ankara Demirspor galibiyetinden dolayı kutluyor, Bursaspor maçında başarılar diliyoruz.