Vanspor, Sarıyer galibiyetiyle nefes aldı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Sarıyer'i son dakikalarda bulduğu golle 1-0 mağlup ederek nefes aldı. 9 ve 10. Hafta maçlarında üst üste iki ağır mağlubiyet alan Vanspor'da, S

VAN 9.11.2021 10:52:33 0
Vanspor, Sarıyer galibiyetiyle nefes aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanspor'un grubunda 11. Hafta maçları kıran kırana geçti. Cumartesi oynanan maçlarda sürpriz sonuçlar ve bol gollü karşılaşmalar oynandı.

Sarıyer karşısında vasatı aşamayan ve istediği futbolu sahaya yansıtamayan Vanspor, son dakikalarda Furkan'ın kaydettiği golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Evinde konuk ettiği Sivas Belediyespor'a 3-0, deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor'a ise 5-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan ve taraftarını üzen Vanspor, Sarıyer galibiyetiyle moral buldu.

VANSPOR'U ZORLU BİR SÜREÇ BEKLİYOR

Vanspor'da, Sarıyer maçı öncesi futbolcular alacaklarını alamadıklarını öne sürerek 2 gün boyunca antrenmana çıkmazken, Seyithan İzsiz'in de istifa etmesinin ardından, bundan sonraki süreçte ortaya koyacağı performans herkes tarafından merak ediliyor.

Özellikle Kahramanmaraşspor maçından sonra gözle görülür bir düşüş yaşayan Vanspor'u zorlu günler bekliyor.

Ligde oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor, topladığı 23 puanla liderin 2 puan gerisinde, 5. sırada yer alıyor. Bu periyotta rakip fileleri 18 kez havalandıran Kırmızı-Siyahlı takım, kalesinde ise 14 gol gördü.

Sivas Belediyespor ve Bayburt Özel İdarespor maçına kadar kalesinde en az gol gören takımlardan olan Vanspor, bu iki maçta kalesinde 8 gol görerek, bu unvanını da kaybetti.

VANSPOR ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇORUM DEPLASMANINA GİDİYOR

Son maçlarda istediği performansı ortaya koyamayan ve rakiplerine karşı vasatı aşamayan Vanspor, yarın zorlu Çorum FK, deplasmanına gidecek.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR

Lider Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda ikinci sıradaki Sivas Belediyespor'un konuğu olurken, dördüncü sıradaki Sakaryaspor ise sahasında Afjet Afyonspor'u ağırlayacak.

Altıncı sıradaki Ankaraspor deplasmanda bir altındaki Bayburt Özel İdare'nin konuğu olurken, Somaspor ise deplasmanda Sarıyer'in misafiri olacak.

Bodrumspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor'un konuğu olurken, Diyarbekirspor ise Ergene Velimeşe deplasmanına gidecek.

Serik Belediyespor sahasında Niğde Anadolu FK'yı konur ederken, İnegölspor ise Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek.

Turgutluspor ise sahasında Adıyaman FK'yı ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş