Vanspor, Mamak FK'nın konuğu…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.00'te Başkent'te Mamak FK ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, deplasmanda Mamak FK'yı mağlup ederek play-off potasındaki yerini korumak ve 3 puanla tanışm

SPOR 13.03.2021 10:24:24 0
Vanspor, Mamak FK'nın konuğu…
Tarih: 01.01.0001 00:00

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Mamak FK'yı mağlup ederek, play-off hattındaki yerini garanti altına almayı hedeflerken, son haftalarda aldığı mağlubiyetlere de son vermek istiyor. Geçtiğimiz hafta evinde ilk 15 dakikada kalesinde gördüğü gollerle Kırşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan ve playoff yolunda ağır bir yara alan Vanspor, Mamak FK'yı mağlup etmenin peşinde. Son 4 haftada sadece 1 puan alabilen Vanspor, Mamak FK karşısında çıkış yapmayı hedefliyor. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle zor günler geçiren Vanspor, play-off hattındaki yerini korumak için mücadele edecek. Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen ve geçen hafta deplasmanda Kırklarelispor'a 7-0 gibi net bir skorla mağlup olan Mamak FK ise Vanspor'u sahasında mağlup etmek istiyor.

Vanspor, grupta çıktığı 27 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken, attığı 41 gole karşılık kalesinde 26 gol gördü. Vanspor 47 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Mamak FK ise çıktığı 27 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 mağlubiyet alırken, attığı 26 gole karşılık kalesinde 72 gol gördü. Mamak FK ise 24 puanla on sekizinci sırada yer alıyor. Grubun en çok gol yiyen ve en az gol atan takımına konuk olacak olan Vanspor, rakibini mağlup ederek galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Vanspor'da forvet oyuncuları Ömer Yıldız ve Utku Şen sakatlıklarından dolayı bu maçta da görev alamayacaklar. Çubuk İlçe Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi'nden Davut Dakul Çelik, Barış Sun, Uğur Başdaş ve Feridun Daldaş hakem dörtlüsü yönetecek. Orta hakem Davut Dakul Çelik kariyerinde Vanspor'un 3 maçını yönetirken, Vanspor bu maçlarda 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Eyüpspor deplasmanda 15'ci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Bodrumspor evinde üçüncü sıradaki Sakaryaspor'u konuk edecek. Dördüncü sıradaki Vanspor 18'inci Mamak FK'ya konuk olurken, beşinci sıradaki Turgutluspor evinde sekizinci sıradaki Etimesgut Belediyespor'u ağırlayacak. Altıncı sıradaki Kırşehir Belediyespor evinde on dördüncü sıradaki Pazarspor'u konuk ederken, yedinci sıradaki Kırklarelispor ise deplasmanda 11'ci sıradaki Pendikspor'la karşı karşıya gelecek. Dokuzuncu sıradaki Serik Belediyespor sahasında 16'cı sıradaki Karatay Termal 1922 Konyaspor'u ağırlarken, onuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu ise deplasmanda 19'cu sıradaki Tetiş Yapı Elazığspor'a konuk olacak. 12'ci sıradaki Karacabey Belediyespor deplasmanda bir altında bulunan Sivas Belediyespor'a konuk olurken, 17'nci sıradaki GMG Kastamonuspor ise ligin son sırasında yer alan Kardemir Karabükspor'a konuk olacak.