Vanspor'lu futbolcular galibiyeti değerlendirdi

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek, namağlup serisini sürdürdü. Maç sonu açıklamalarda bulunan Vansporlu futbolcular, galip geldikleri için mutlu oldukl

VAN 12.10.2021 10:09:36 0
Vanspor'lu futbolcular galibiyeti değerlendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde oynadığı yedi maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak çıkışını sürdüren Vanspor, emin adımlarla yoluna devam ederken, futbolculardan umutlandıran açıklamalar geldi.

Serik Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Furkan İnce, Yakup Demir, Güney Tutcuoğlu, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Hamza Küçükköylü ve Barış Gök, galip geldikleri için mutlu olduklarını vurguladılar.

FURKAN İNCE: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

Vanspor'un ikinci yarıda kazandığı penaltı pozisyonun içerisinde yer alan Furkan İnce, "Serik Belediyespor karşısında iyi mücadele ettik. Kazandığımız için mutluyuz. Hocalarıma ve takım arkadaşlarıma bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz şampiyon olmak. Takımımızda çok iyi bir aile ortamı var. Ağabeylerimiz bizlere çok yardımcı oluyor. Hocalarımız keza aynı şekilde sürekli bizimle ilgileniyor" dedi.

YAKUP DEMİR: "GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Vanspor'un başarılı stoperlerinden Yakup Demir ise, "Öncelikle bizi desteklemeye gelen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum. Ama iyi oynadığımız zaman da galip gelmeniz önemlidir. Sonuçta 1 haftada 3 maç oynadık ve yorgunluklar da var. Geçen yıl şampiyonluğun kapısından döndük. İnşallah bu yıl direkt çıkacağız. İnşallah böyle devam edeceğiz" diye konuştu.

GÜNEY TUTCUOĞLU: "ÇOK İYİ BİR AİLE OLDUK"

Vanspor'un ikinci golünü kaydeden Güney Tutcuoğlu, "Kazandığımız için mutluyuz. Burası büyük bir cami ve buranın verdiği bir ağırlık var. Büyük bir beklenti var. Biz şuana kadar bunları karşıladığımız için çok mutluyuz. Ligde çok geç başladık ve dezavantajlarımız vardı. Ama biz burada çok iyi bir aile olduk. Giren çıkan herkes elinden geleni yapıyor. Hamza ile beraber bugün gol bize nasip oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu gol benim içinde çok iyi oldu. Sakarya maçında kaçırdığım gol için çok üzgündüm. Bu gol bana ekstra bir moral oldu. Bütün taraftarlarımıza, takım arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yolumuza inşallah bu şekilde devam edeceğiz. Kazanabildiğimiz kadar kazanacağız. Önümüzdeki Maraş maçı var. Bu maçı da kazanarak buraya yine mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz. Bu galibiyet bütün Van halkına armağan olsun. Hepsini çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

KEREM'DEN, TARAFTARA TEŞEKKÜR…

Kerem Hakan Vapurluoğlu ise kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, "Her şeyden önce bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten maçın içerisinde müthiş bir atmosfer vardı. Bize çok büyük destek verdiler. Çok şükür namağlup devam ediyoruz. İnşallah aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

HAMZA KÜÇÜKKÖYLÜ: "ÇOK İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR"

Kırmızı-siyahlıların başarılı golcüsü Hamza Küçükköylü, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok iyi bir takımımız var. Bir aile ortamı var. Ben başarıyı buna bağlıyorum. 90 dakika boyunca hep beraber mücadele ediyoruz. Bazı anlarda kötü oynayabiliyoruz. Ama yine de mücadelemizi bırakmadan, pes etmeden oynuyoruz. İnşallah hep böyle olacağız. Bu galibiyetlerin devam gelecek. Takımıma katkı sağladığım için de çok mutluyum. Takımıma daha da katkı sunmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Tabi önemli olan takımın kazanmasıdır. Kimin gol attığı çok önemli değil. Bir forvet olarak gol attığınız zaman sizin için daha önemli oluyor. Önemli olan takımın kazanmasıdır. Bize düşen elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaktır. Golde bu işin meyvesi oluyor. İnşallah devam eder" diye konuştu.

BARIŞ GÖK: "TAKIMDA BİR AİLE ORTAMI VAR"

Takım kaptanı Barış Gök, "Çok mutluyuz. Takım olarak güzel bir yolda gidiyoruz. Takım olarak güzel bir bütünlüğümüz var. Güzel bir takım olgusu var. Takım olgusundan çok, bir aile ortamı var. Sahada herkes bir biri için mücadele ediyor. Herkes kendi rızkını değil, yanındaki arkadaşının rızkını kovalıyor. Teknik heyetimize, bütün takım arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu galibiyet de vefakâr, cefakâr Vanspor taraftarına armağan olsun. İnşallah bu serimiz devam eder. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Herkesin emeğine sağlık" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş