Vanspor grubunda son 3 hafta…

Vanspor'un grubunda ligin bitimine 3 hafta kalırken, kırmızı-siyahlılar yarın deplasmanda GMG Kastamonuspor'a konuk olacak. Vanspor, önümüzdeki hafta evinde 1922 Kanyaspor'u ağırlarken, ligin son maçında ise Eyüpspor'a

SPOR 27.04.2021 09:53:23 0
Vanspor grubunda son 3 hafta…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde son haftalara girilirken, maçların kıran kırana geçmesi bekleniyor. Özellikle play-off potasında bulunan takımların son 3 haftada ortaya koyacağı performans merak ediliyor. Temsilcimiz Vanspor, geçtiğimiz hafta evinde başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, hafta içerisinde evinde karşılaştığı Etimesgut Belediyespor'u, Sedat Cengiz'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek, puanını 63'e çıkarmış ve beşinci sıradaki yerini korumuştu.

Vanspor'un grubunda Kardemir Karabükspor, Mamak FK ve Tetiş Yapı Elazığspor'un düşmesi kesinleşirken, lider Eyüpspor ise haftalar öncesinde şampiyonluğunu ilan etmişti. Grupta tüm gözler play-off potasındaki takımlara çevrilirken, son maçların kıran kırana geçmesi bekleniyor. Play-off potasında bulunan Sakaryaspor'un 66, Kırşehir Belediyespor'un 65, Kırklareli ve Vanspor'un ise 63'er puanı bulunuyor. Play-off potasını zorlayan Bodrumspor ve Etimesgut Belediyespor'un ise 58'er puanı bulunuyor.

Play-off potasını yakından ilgilendiren maçta 66 puanla ikinci sırada bulunan Sakaryaspor bu hafta deplasmanda Turgutluspor'a konuk olurken, 65 puanla üçüncü sırada bulunan Kırşehir Belediyespor ise Bayburt Özel İdarespor deplasmanına gidecek. 63 puanla averaj farkıyla dördüncü sırada yer alan Kırklarelispor, deplasmanda 1922 Konyaspor'a konuk olurken, yine ayın puanda beşinci sırada bulunan temsilcimiz Vanspor ise deplasmanda GMG Kastamonuspor'un konuğu olacak. Play-off potasını zorlayan ve 58 puanla altıncı sırada bulunan Bodrumspor, Serik Belediyespor deplasmanına giderken, 58 puanla yedinci sırada bulunan Etimesgut Belediyespor ise evinde Pazarspor'u konuk edecek.