Vanlılar korona virüs tedbirleri kapsamında maskenin gerekli olduğunu düşünüyor mu?

Yaklaşık iki yıldır hayatımıza giren korona virüs ile mücadele ediyoruz. Peki, bu mücadeleyi kazandık mı? Yâda alınması gereken tedbirleri ne kadar ciddiye aldık? Biz Van Gölü TV ekibi olarak Van halkına soru sorduk. İşte aldığımız

VAN 27.09.2021 19:33:48 0
Vanlılar korona virüs tedbirleri kapsamında maskenin gerekli olduğunu düşünüyor mu?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV/ ÖZEL

Yaklaşık iki yıldır hayatımıza giren korona virüs ile mücadele ediyoruz. Peki, bu mücadeleyi kazandık mı? Yâda alınması gereken tedbirleri ne kadar ciddiye aldık? Biz Vangölü TV ekibi olarak Van halkına soru sorduk. İşte aldığımız cevaplar…

İsimin vermek istemeyen vatandaş: Maske sağlımız için çok önemli bu yüzden ne olursa olsun takmamız gerekiyor. Normalde bende maske takıyorum fakat aceleyle evden çıkınca unuttum. Ama iki doz aşımı da yaptım. Ama şunu da bilmek gerekiyor. Ne geldiyse Allahtan geliyor. Ne kadar tedbir alırsak alalım olacağı varsa olur.

İsimin vermek istemeyen vatandaş: Maske sağlık için gerekli takmamız gerekiyor. Ama gördüğüm kadarıyla çoğu vatandaşımız dikkat etmiyor. Maskesini takmıyor. Maalesef bazen biz bile maske takmayı unutuyoruz. Buna bir çözüm bulmaları gerekiyor çünkü vakalar gün geçtikçe artıyor. Bunun üzerine okulların açılması da vaka sayılarının kötüye gitme riskini artırıyor.

İsimin vermek istemeyen vatandaş: İnsanlar tedbirlerini alsın ciddi bir hastalık tedbir almamız hem bizler için hem de çevremiz için daha iyi olacaktır. İnsanlar maske takmayarak hem kendilerini hem de ailesini riske atıyor. Kimsenin canına sebep olmasınlar.

Kaynak: Van Gölü TV