Tarih: 14.05.2018 18:15

Vanlı engellilerin başarısı sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

  Türkiye Voleybol Sağırlar Süper Liginde yer alan Van İşitme Engelliler Eğitim ,Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Milli Takıma 4 sporcu gönderdi.

 


       Bu sezon ligi 3'üncü sırada bitiren Van'ın Sessiz Adamları 4 Haziran'da İtalya'da yapılacak olan avrupa gençler şampiyonası için  Milli  Takıma 4 sporcu göndermenin de  sevincini yaşıyor.

 


      Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Aydın Türk, ''Hentbolda ise Ankarada yapılan Hentbol Play of maçında grubu lider tammalayarak şampiyon olduk ve futbolda kendi grubumuzda  zorlu Malatya deplasmanında 1.1 baraber kalarak şampiyon olarak Ptt 1.ci lige çıkma başarısını gösterdik'' dedi.

 


       Güzel  çekişmeli ve bir o kadar da başarılı bir  sezonu geride bıraktıklarını belirten Türk, ''İşitme Engelli sporcularımın  çabaları ve  basarısı gerçekten takdire şayan. Bu sezon boyunca  bizleri tribünleri hınca hınç dolduran tüm gônüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. İşitme Engelli kardeşlerimizin ailelerine , okuldan gelen ögrencilerimize , işaret dili kursiyerlerime, gônülllü olup gelip maçımıza destek veren tüm üyelerimize, tüm gönüldaşlara çok çok tesekkür ediyoruz. Bu başarı hepimizin. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak için, spor yapmaları için,   ellemizden geleni daha fazla yapma çabasındayım. Burdan tüm sporcularımı, antrenörümü, maçı izleyen  dernek üyelerime, bizleri yalnız bırakmayan işitme engelli ailelerimize, gönül veren kardeşlerimize gönüldaşlarımıza Dernek Başkanı olarak canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm sporcularimi engeleri birer birer aşarak bizde varız.  Evet duymuyoruz,  konuşamıyoruz, ama elerimizle konunuşup gözlerimizle de duyuyoruz. Biz engel tanımayan sessiz adamlarız. Önümüzdeki sezon için de daha fazla destek bekliyoru. Destek varsa başarı her zaman olu. Gelecek sezon için de şimdiden kendilerine başarı diliyorum. Son olarak bu yıl bizlere desteklerini esirgemeyem Van Valimiz ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu'na, İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil Öztürk'e teşekkür ediyoruz'' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —