Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'nden, Türkmenoğlu'na ziyaret

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Van İl Başkanlığı'na iade-i ziyarette bulundu. VGC Başkanı Fatih Sevinç ve yönetimi, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ederek, kent ve ülke gündemiyle ilgil

SİYASET 9.02.2022 10:20:47 0
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'nden, Türkmenoğlu'na ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Başkan Türkmenoğlu ve Yönetiminin ziyaretine karşılık olarak Ak Parti Van İl Başkanlığı'na iade-i ziyarette bulunduklarını belirten VGC Başkanı Fatih Sevinç, fırsat buldukça kentteki kamu kurumları ve STK'lara benzer ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlattı.

Ziyarette; VGC yönetim kurulu üyeleri Haşim Talay, Şükrü Akyüz, Bişar Ulutaş, Ali İhsan Öztürk ve Cemal Aşan ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, Sinan Başak ve Mehmet Tuğrul da hazır bulundu.

Basının önemine vurgu yapan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, ulusal düzeyde zaman zaman iftira niteliğinde ve algı içeren haberlere rastladıklarını anlattı. Türkmenoğlu, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hükümetine yönelik hakaretamiz haberleri kınadıklarını söyleyerek, bunun yanı sıra işini hakkıyla yapan, doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik gerçekleştirin gazetecilere de teşekkür ettiğini vurguladı.

Sıcak sohbetlerin yapıldığı iade-i ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.