Van'daki muhtaç ailelere yardım sürüyor

Dünyanın birçok yerinde yetim fakir ve muhtaçlara ulaşan Avrupa Yetim-Der, Van Rahmet Eli Gıda Bankası aracılığıyla muhtaç ailelere para yardımında bulundu.

VAN 24.03.2015 16:21:59 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
                Merkezi Almanya nın Grenzach-Wyhlen kentinde bulunan Avrupa Yetim Der, Rahmet Eli aracılığıyla yardıma muhtaç olan Yorgun ve Koç ailelerine parasal yardımda bulundu.
Yorgun ailesi Yetim-Der'in kendilerine yaptığı yardım ile ilgili teşekkürlerini sunarak, "Bizlere her zaman yardımlarını ulaştırıyor. Eşim işsiz, oğlum da cezaevinde olduğu için maddi durumumuz iyi değil. Ayrıca bizi unutmayıp Avrupa'dan Van'a yardımlarda bulunan Avrupa Yetim-Der'den Allah razı olsun" dedi.

            Koç ailesi ise; "Bizlere nakdi ve gıda yardımında bulunuyorlar. Bunu da hiçbir menfaat gözetmeden yapıyorlar. Herkesin herkese sırtını döndüğü ve yardıma muhtaç insanların unutulduğu böyle bir zamanda bu insanlar bizlerin her zaman yanında yer alıyor ve yardımda bulunuyorlar. Rabbim onlara hiçbir zaman darda bırakmasın.' ifadelerini kullandı.

              Rahmet Gıda Bankası Başkanı Sabri Yıldırım yapılan yardımlarla ilgili olarak, "Rahmet Gıda Bankası olarak Yetim Der'in bizlere gönderdiği para yardımlarını tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Bunu yaparken hiç kimseden karşılık beklemiyoruz. Bizler yaptığımız bu hizmetin karşılığını ancak Allah'tan dileriz. Tabi Yetim-Der tarafından yardıma muhtaç ailelere verilmek üzere Rahmet Eli Gıda Bankasına gönderilen para yardımını bizler yardıma muhtaç aileler verirken parayı kendilerine verdiğimize dair fiş kesiyoruz. Rahmet Eli Gıda Bankası olarak Yetim-Der'e yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyor ve Allahtan yaptıkları bu yardımı kabul etmesini niyaz ediyoruz. Ayrıca bizleri de bu hayır işine ortak ettikleri için Yetim-Der'den Allah razı olsun" şeklinde bilgilendirmede bulundu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi