Van'da Servis Şoförlerine Seminer

Van Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetlere Şube Müdürlüğü, öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik eğitim semineri verdi.

VAN 8.02.2013 17:38:41 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetlere Şube Müdürlüğü 2012-2013 eğitim öğretim yılı kapsamında öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik eğitim semineri düzenledi.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, şoförlerin sıkıntılarını dile getirdi. Yıllardır aynı sıkıntıları dile getirdiklerini ifade eden Alpaslan, bu yıl da kurallara uyarak, uyum içerisinde bir dönemin geçirilmesini istedi. Zaman zaman kendilerinin de sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını vurgulayan Alpaslan, "Biz araçlarımızın denetlenmesini bizzat istiyoruz. Bu konuda Van Emniyet Müdürlüğümüze bu denetlemeleri yapması konusunda başvurularda bulunuyoruz. Arkadaşlar denetlendiğimiz vakit bizim kalitemiz ortaya çıkacaktır. Çünkü bu işi kayıt dışı olarak yapanların temizlenmesi için bu denetlemeler şarttır. Emniyet Müdürlüğümüz her türlü sıkıntı da bizlere gerekli desteği sunuyorlar. Bizde zaman zaman eksik kalınan noktalarda servis şoförü arkadaşlarımızı bilgilendirmelerini istiyoruz. Sıkıntılarımız çok ve şehrimiz de çok büyüdü. Servis araçlarımızı yönetmeliklere uygun bir şekle getirdiğimizde daha iyi duruma geleceğiz" dedi.

Trafik Tescil ve Denetlere Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Başkomiser Ünal Aydın, kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Şoförlerin çok önemli bir görev yaptıklarını vurgulayan Aydın, "Yer yer bazı şikayetler olsa da genel bir memnuniyet söz konusudur. Biliyorsunuz bir deprem yaşandı ve kısa sürede yeniden toparlanma gerçekleşti. Ben bu toplantıyı yapmamızı sağladığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler ülkemizin geleceğini taşıyorsunuz. Sizleri denetlememiz tamamen sizler için büyük önem arz etmektedir. Çünkü sizler denetlendikçe güven ortamı artacaktır" dedi.

Ünal Aydın daha sonra konuşmalarını slayt sunum eşliğinde sürdürerek, nelere uyulması konusunda detaylı bilgiler sundu. - Van