Van'da Hasta Memnuniyeti Denetimleri

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd.Doç.Dr.Murat Toprak, hasta memnuniyeti için hastane içi denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

VAN 23.02.2013 13:57:42 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Murat Toprak, hasta memnuniyeti için hastane içi denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşların daha kaliteli ve iyi koşullarda sağlık hizmetlerinden faydalanabilmeleri için hastane içi ve hastane dışı denetimlerinin aralıksız devam ettiğini belirten Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Murat Toprak, hastanenin temizliği, güvenliği, kalite kontrolü ve özellikle hasta memnuniyeti konularında denetimlerde bulunduğunu söyledi. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Özcan Öktem, Tıbbi Hizmetler Müdürü Behrem Çelik ve başhekim yardımcılarından oluşan bir heyetle denetimlerin rutin bir şekilde yapıldığını ifade eden Toprak, "Hastalarımızla sürekli sohbetler edip gerek hastanenin temizliği, güvenliği ve memnuniyetleri hakkında bilgiler ediniyoruz. Rutin olarak yapılan bu denetlemeler, halkımızın daha iyi koşullarda muayene ve poliklinik hizmetlerini almaları içindir. Vatandaşlarımız, hizmetin en iyisine ve kalitelisine layıktır" şeklinde konuştu. - Van