Van, Tahran’da tanıtıldı

Vangölü Havzası Turizm Derneği Başkanı (VAHATUDER) ve Ayanıs Tur, tur operatörü Abdullah Tunçdemir, İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen fuarda Van’ı tanıttıklarını ve firma yetkililerini Van’a davet ettiklerini söyledi.

VAN 1.02.2022 12:11:47 0
Van, Tahran’da tanıtıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

15. Tahran Uluslararası Turizm Fuarı 29 Ocak günü Tahran Uluslararası Fuar Alanı’nda start aldı.
Pandemi nedeniyle 2 yıl ertelenen fuara birçok ülkeden turizmci katılırken, Van’dan da VAHATUDER ve Ayanıs Tur, katılım sağladı. 
Fuar bugün son bulacak.

VAN’IN TANITIMI YAPILDI
Fuarla ilgili olarak bilgi veren VAHATUDER Başkanı ve Ayanıs Tur, tur operatörü Abdullah Tunçdemir, fuarın çok yararlı geçtiğini söyledi.
Götürdükleri materyallerle Van’ın tanıtımını gerçekleştirdiklerini belirten Tunçdemir, “Ayanıs Tur ve VAHATUDER olarak fuara katıldık. Çok faydalı oldu fuar. Van’ımızı tanıttık, Tahran-Van arasında uçak seferleri konusu da söz konusu zaten. İnşallah çabalarımız Van ve havza turizmi açısından iyi sonuç verir. Bundan sonra Tahran ve İran’ın diğer illerinden de Van’ımıza ziyaretler gerçekleşir” dedi.

“FİRMALARI VAN’A DAVET ETTİK”
Fuarda Tahran’daki sektör temsilcileriyle ve turizm yetkilileri ile görüşme olanağı bulduklarını ifade eden Tunçdemir, “Tüm yetkililer ile görüştük, Van’a davet ettik, Van’ı anlattık, çok iyi karşılandık. İki yıl aradan sonra yapılan bu fuarda tekrar Van’ı anlatma ve tanıtma olanağı bulduk. Bugün uçak seferleri de başlayacakmış, umarım buradaki gayretlerimiz Van turizmine iyi bir katkı yapar” diye konuştu.

Van, Tahran’da tanıtıldı

Özel Haber: Adil HARMANCI