Van Spor, Afyonspor deplasmanında

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Adıyaman 1954 Spor'u 2 – 1 mağlup ederek sezona galibiyetle başlayan Silahtaroğlu Van Spor FK, ligin ikinci hafta maçın

SPOR 11.09.2021 10:58:09 0
Van Spor, Afyonspor deplasmanında
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sancılı bir genel kurul dönemi geçiren, ardından yeni yönetimini belirleyen Van Spor FK, Erzurum kampından sonra kendi tesislerinde lig hazırlıklarını sürdürerek, uzun bir aradan sonra kendi seyircisi önünde maça çıktı. Çıktığı ilk mücadelede zor geçen 90 dakikanın ardından sahadan 2 – 1 üstünlükle ayrılmayı başaran ve moral bulan Van Spor FK, Afjet Afyonspor deplasmanından da istediğini alarak dönmek istiyor.
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ekiplerden biri olan Afjet Afyonspor, ligin ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Bodrumspor A.Ş.'ye 2 – 1 mağlup olmuştu. Bu maçın telafisini Van Spor karşısında arayacak olan ev sahibi ekipte de hedef 3 puan.
Her iki ekibin de puan veya puanlar için hesap yaptığı maç, Pazar günü Zafer Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.
Maçı orta hakem Enes Kanpara yönetecek. Müsabakada Çağlar Öztürk ve Bedirhan Soydemir yardımcı hakemlik yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Semih Kurt olacak.

HAFTANIN MAÇLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanacak olan diğer maçlar ise şu şekilde;
Etimesgut Belediyespor – Kahramanmaraşspor A.Ş.
İnegölspor – Hekimoğlu Trabzon
Adıyaman 1954 Spor – Somaspor
Turgutluspor – Bayburt Özel İdare Spor
Niğde Anadolu FK – Ankaraspor
Ergene Velimeşe Spor – Çorum FK
Serik Belediyespor – Sivas Belediye Spor
Sakaryaspor A.Ş. - Sarıyer
Diyarbekir Spor A.Ş. - Bodrumspor A.Ş.

Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi