Van Spor, 3 puana odaklandı

Lig maratonunda sona doğru geliniyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Van Spor FK, play-off iddiasını sürdürüyor.

VAN 2.04.2022 10:59:16 0
Van Spor, 3 puana odaklandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Son haftalarda kazanmakta güçlük geçen Silahtaroğlu Van Spor FK, 33. hafta maçında kendi sahasında konuk edeceği Etimesgut Belediyespor'u mağlup ederek, taraftarlarına galibiyeti armağan etmek istiyor. Oynadığı son 6 lig maçının 1'ini kazanan, 5'inde ise berabere kalan Silahtaroğlu Van Spor FK, son 6 haftaya girilmişken kendi sahasında puan kaybı yaşamamak ve alacağı 3 puanla play-off şansını biraz daha arttırmak arzusunda.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 6 haftaya girildi. Özellikle play-off hattında heyecanın üst seviyelere çıktığı grupta, takımlar hata yapmak istemiyor.
Silahtaroğlu Van Spor FK de, play-off hesabı yapan takımlardan birisi olarak, özellikle kendi sahasında puan kaybı yaşamamak üzere hesaplarını yapıyor.
Yarın kendi sahasında konuk edeceği Etimesgut Belediyespor'u yenerek play-off yolunda bir engeli daha aşmayı ve potanın içinde kalmayı planlayan Van Spor FK'de bu maçın hazırlıkları, bugün yapılacak olan ter idmanı ile tamamlanacak.
Yarın Van Atatürk Stadı'nda saat 14.00'te oynanacak olan maçı yönetecek olan hakemler de açıklandı. Maçta Şevket Teker, düdük çalacak. Ferhat Çalar ve Güner Mumcu Taştan'ın yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. hakem olarak da Yunus Emre Çakar görev alacak.
Bu maç öncesi Silahtaroğlu Van Spor FK 56 puanla 5. sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor ise 37 puanla 12. sırada bulunuyor.
Ligin ilk devresinde karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde müsabaka 1 – 1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

HAFTANIN MAÇLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftanın maçları şu şekilde;
Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. - Kahramanmaraşspor A.Ş.
Diyarbekir Spor A.Ş.    - Turgutluspor
İnegölspor - An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor
Ankaraspor – Çorum FK
Ergene Velimeşe Spor – Sakaryaspor A.Ş.
1461 Trabzon FK - Sarıyer
Afjet Afyonspor – Serik Belediyespor
Silahtaroğlu Van Spor FK – Etimesgut Belediyespor
Somaspor – Bodrumspor A.Ş.
Niğde Anadolu FK – Sivas Belediye Spor
Prestij Haber Merkezi