Van'ın eşsiz güzellikleri, tanıtılmaya devam ediliyor

Vadi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Başkale sınırları içerisinde buluna ‘Vanadokya’ ve ‘Travertenleri’ ziyaret ederek hem Van'ın tanımına katkı sağlıyorlar hem de Van Gölü kirliliğine dikkat çekiyorlar.

VAN 6.09.2021 13:19:25 0
Van'ın eşsiz güzellikleri, tanıtılmaya devam ediliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van ve çevresindeki tarihi ve doğal güzelliklere dikkat çekmek isteyen Vadi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, her hafta değişik yerlere geziler düzenliyor. Kalabalık gruplarla gittikleri gezileri sosyal medya üzerinden de takipçileriyle paylaşan Vadi Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Başkale sınırları içerisinde bulunan Hoşap Kalesi, Bartholomeus Kilisesi, Peribacaları ‘Vanadokya’ ve ‘Travertenlere’ ziyaret ederek Van'ın tanımına katkı sağlıyorlar hem de Van Gölü kirliliğine dikkat çekiyorlar.

Vadi Doğa Sporları Kulübü başkanı Ömer Demez, “Süphan dağı tırmanışı sonrası etkinliğimizi zenginleştirerek tarihi yapıları ve doğa güzelliklerini görmek gezmek için 30 kişilik bir ekip olarak Hoşap Kalesi, Bartholomeus Kilisesi, Peribacaları ‘Vanadokya’ ve ‘Travertenleri’ gezerek güzel bir gün geçirdik. Katılan bütün dostlarımızı kutluyoruz. Doğada buluşalım, huzur, mutluluk, dostluk, paylaştıkça insanlar güzelleşir” dedi.