VAN HALKI BUNLARI OKUDU

Van basınında öne çıkan başlıklar

VAN 26.03.2013 12:26:04 0
VAN HALKI BUNLARI OKUDU
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: VAN`A "FİLİSTİN OKULU"
Filistin Ankara Büyükelçisi Nebil Maruf ile Vali Münir Karaloğlu arasında Van`da yapılacak "Filistin Okulu" için protokol imzalandı.


GAZETE VAN: VAN`DA EDREMİT MERKEZLİ ARDARDA DEPREMLER
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü saat 20.45`de merkez üssü Van`ın Edremit İlçesi Bakacak Köyü`nde Richter ölçeğine göre 3.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiğini açıkladı.


MERKUR HABER : `K TÜRÜ YETKİ BELGESİ OFİSİ` AÇILDI
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu, Erciş`ten sonra Van`da da hizmete açılan `K Türü Yetki Belgesi Ofisi`ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


WAN HABER: EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPAN ENGELLİ KURSİYERE DESTEK
Van Hacı Tayfur Çelik Kur`an Kursu`nda okuyan engelliye destek olmak amacıyla bir kampanya düzenlendi.


HABER VAN: OKUL YAKMA OLAYINA 2 TUTUKLAMA
Van`da okul yakma girişiminde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2`si tutuklandı.


VAN HAVADİS: DÖNEM ORTAKLIK DÖNEMİDİR
Van Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (VASİAD),Van`da tarım, gıda ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarını bir araya getirdi. Kahvaltıda bir araya gelen iş adamları, ortaklık kültürünün bölgede yaygınlaşması konusunda karar aldı.


VAN SESİ: DÜNYA SU GÜNÜ ÇALIŞMALARI
Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, kent merkezi ve ilçelerinden alınan su numunesinden yapılan analizler sonucunda 210 adet numuneden 13`ünün `İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkındaki Yönetmeliği`ne uygun çıkmadığını belirtti.


TUTKU HABER: BEYAZ KRAVATLILAR VAN`A GELİYOR
Daha önce Diyarbakır`a yaptıkları sürece destek ziyaretiyle Türkiye`de gündem olan Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) yönetimi ikinci ziyaretini Van`a gerçekleştiriyor.


PRESTİJ: İRAN-VAN SEFERLERİ İPTAL...
1 Mart 2013`te başlayan ve görkemli törenlerle tanıtılan Van merkezli Tebriz ve Urumiye karşılıklı uçak seferleri, yeterli yolcu sayısına ulaşılamaması gerekçesiyle iptal edildi. (Mehmet Aldemir- İLKHA)